Fejős Éva cáfolta, hogy válságban lenne a házassága

Forrás: Facebook -
Fejős Éva házasság válság vallomás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva végre reagált a korábbi pletykákra: továbbra is minden rendben közte és gyermekének édesapja között.

Fejős Éva otthonában látta vendégül a TV2 stábját, akiknek mesélt egyéves kislányáról, Lindáról, valamint legutóbbi családi nyaralásukról is. Bár korábban arról lehetett hallani, hogy megromlott a kapcsolata gyermekének édesapjával, az írónő most cáfolta ezt az értesülést.

Mindenfélék megjelentek, tudom, Lindával kapcsolatban is. De hát jól vagyunk, köszönjük szépen. A párkapcsolati részét soha nem vertük nagydobra, már csak azért sem, mert ő nem szeretett volna szerepelni." – árulta el.

Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--Heidi Klumot félmeztelenül kapták le fiatal pasijával, Tom Kaulitz-calhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-heidi-klumot-felmeztelenul-kaptak-le-fiatal-pasijaval-tom-kaulitzcal.htmlOdáig van ifjú szerelméért, Tom Kaulitz-ért Heidi Klum. A párt mexikói nyaralásán kapták rajta a fotósok. TV + Sztárok--Pintér Tibor elárulta: talán még egyszer elvenné volt feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-pinter-tibor-elarulta-talan-egyszer-elvenne-volt-feleseget.htmlPintér Tibor titokban vált el második feleségétől, még a Wikipédia is úgy tudja, hogy házas. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának nemrégiben véget ért újabb kapcsolata a nála 23 évvel fiatalabb kedvesével. Pintér azt mondaj: talán újra elvenné második feleségét. TV + Sztárok--Fresh Andi gyerekkori fotót töltött fel, nagyon cuki rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fresh-andi-gyerekkori-fotot-toltott-fel-nagyon-cuki-rajta.htmlGyermekkori fotókat tett közzé közösségi oldalán Fresh Andi. A fotók mellé írt hashtagek pedig még többet elárulnak az énekes gyerekkoráról.TV + Sztárok--Mohamed próféta leszármazottja lehet II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-mohamed-profeta-leszarmazottja-lehet-ii-erzsebet.htmlMarokkói történészek 43 korábbi generációt megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy II. Erzsébet Mohamed próféta leszármazottja lehet.TV + Sztárok--Hamarosan összeköltözhet Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hamarosan-osszekoltozhet-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlMár az összeköltözést tervezgeti Rippel Feri és barátnője. Ezt azonban nem könnyű összehozni, hiszen az artista hamarosan Amerikába utazik a vizsgaidőszak miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.