Jason Donovan kamasz gyermekivel jelent meg a vörös szőnyegen: fotó

Forrás: AFP/Anthony Harvey -
család vörös szőnyeg kamasz Jason Donovan gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívtipró színészként és énekesként is ismert Jason Donovan ritkán oszt meg magáról magánéleti titkokat. Most azonban kamasz gyermekeivel jelent a vörös szőnyegen. 

Milliók rajongtak a jóképű és sármos Jason Donovanért, aki nemcsak énekesként, de színészként is kipróbálta magát. Egykor Kylie Minogue-gal is énekelt duettet, fény derült drogproblémáira, magánéletéről azonban keveset tudni.

Most együtt mutatkozott a vörös szőnyegen gyermekeivel, a 18 éves Jemmával és a 17 éves Zac-kel. A büszke, még mindig jóképű édesapa átkarolta gyermekeit és boldogan sétált be velük az Olivier Awards-ra Londonban. Míg a nagyok mulattak, addig a 7 éves Molly otthon nézhette őket a tévéképernyő előtt - írja a Mirror.

Jason Donovan a gyermekivel lépdelt a vörös szőnyegen Forrás: AFP/Anthony Harvey

Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--Fejős Éva cáfolta, hogy válságban lenne a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fejos-eva-cafolta-hogy-valsagban-lenne-a-hazassaga.htmlFejős Éva végre reagált a korábbi pletykákra: továbbra is minden rendben közte és gyermekének édesapja között. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle megismerkedésére is fény derül a róluk szóló filmből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-harry-herceg-es-meghan-markle-megismerkedesere-is-feny-derul-a-roluk-szolo-filmbol-video.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én áll oltár elé, azonban még előtte bemutatják a róluk szóló életrajzi filmet. Az újabb előzetest nemrégiben hozták nyilvánosságra, melyből már következtethetünk megismerkedésük körülményeire. TV + Sztárok--Megvan a napja: ekkor vonul vissza végleg Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ekkor-vonul-vissza-vegleg-schobert-norbi.html25 év után befejezi Schobert Norbi: nem tart több órát.TV + Sztárok--Mádai Vivien lett a Playboy múzsája, de nem meztelenkednehttp://www.life.hu/sztarok/20180409-madai-vivien-lett-a-playboy-muzsaja-de-nem-meztelenkedne.htmlA Playboy magazin díjátadójának Múzsa kategóriáját Mádai Vivien műsorvezető nyerte múlt héten csütörtökön. Vivi elmondta, mit gondol a múzsaságról, és azt is elárulta, hogy vetkőzne-e, ha felkérés érkezne.TV + Sztárok--Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.