Párkapcsolati válság: ultimátumot kapott párjától Luxus Vivi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Luxus Vivi párkapcsolati válság Viasat3 Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párkapcsolati krízissel indul a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3 csatronán: Fecsó ultimátumot adott Luxus Viviennek.

A férfi nem tudta elfogadni Vivi kedvencét, a törpemalacot, ez pedig állandó feszültséghez vezetett a családban. A luxusfeleség a kislányát ajándékozta meg karácsonyra a különleges állattal.

Vasvári Vivien, a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat szereplője ultimátumott kapott párjától Fotó: Polyák Attila - Origo

"Fecsó nem szereti Röfit, mert jelenleg nem szobatiszta, azaz állandóan bepisil, bekakil. Emiatt elég sok a konfliktus, főleg, mivel az elmúlt hónapokban egyébként sem tudta elfogadni mint kis kedvencet. Kiborítja, hogy a nap huszonnégy órájában röfög, emelett elég akaratos is, ha nem az van, amit ő szeretne, akkor túrni kezd az orrával. Ráadásul Fecsót aggasztja, hogy ha megszületik a kisfiunk, malacürülék fogadja a lakásban" - meséli Vivi.

Vivien hiába győzködte Fecsót, hogy ez a malac is csak olyan, mint egy kutyus, a ház ura nem ért egyet vele, meggyőzhetetlen, így ultimátumot adott: vagy ő, vagy a malac. Még nem tudjuk, hogy Vivi kit választott, de a családi béke érdekében hajlik a kompromisszumra - írja a Blikk.

Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokA sötétségtől retteg Kiss Ramóna: szinte lebénul, ha elmegy az áram: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-a-sotetsegtol-retteg-kiss-ramona-szinte-lebenul-ha-elmegy-az-aram-video.htmlKiss Ramóna Tatár Csilla internetes videóinterjújában mesélt legnagyobb félelméről...TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham barátnője egy igazi bombázó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-brooklyn-beckham-uj-baratnoje-egy-igazi-szexi-bombazo-foto.htmlBrooklyn Beckham új csajt villantott. TV + Sztárok--Diana Zöldoromból, azaz Schuyler Grant jógára cserélte a színészetethttp://www.life.hu/sztarok/20180408-diana-zoldorombol-jogara-cserelte-a-szineszetet.htmlKi ne emlékezne a vörös kis árvára, aki végül Zöldoromban, Marilla és Matthew mellett találta meg a boldogásgot és aki egész életében egy kebelbarátra vágyott? Anne barátnőjét, Dianat Shuyler Grant játszotta. A sztár ma már 48 éves és a színészet helyett a jógaoktatást választotta hivatásul. TV + SztárokOrigoGyászol Jennifer Garner: elpusztult a kedvenc tyúkjahttp://www.life.hu/sztarok/20180408-gyaszol-jennifer-garner-elpusztult-kedvenc-tyukja.htmlElpusztult Jennifer Garner egyik kedvenc csirkéje, Regina George. A színésznő még sírkövet is állíttatott kedvencének. TV + Sztárok--Varga Viktort tönkretette Cinthya Dictatorral való kapcsolata: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-varga-viktort-tonkre-tette-cinthya-dictatorral-valo-kapcsolata.html6 évig tartó se veled se nélküled kapcsolata a közelmúltban ért véget Cinthya Dictatorral: teljesen tönkrement Varga Viktor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.