Benkő László megírta végrendeletét

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
betegség daganat Benkő László tüdőrák rák végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László végrendelkezett. Bár tavaly sikerült legyőznie a rákot, most mégis úgy döntött, ideje előre gondoskodni családjáról.

Benkő Lászlónál tavaly tavasszal diagnosztizáltak májrákot. A zenész ezt követően kemoterápiás kezeléseket kapott, majd meg is műtötték. Végül januárban közölte a jó hírt a rajongóival: sikerült kigyógyulnia a rákból.

Ennek ellenére nem nyugodott meg teljesen, úgy érzi, ideje volt annak, hogy előre gondoskodjon családjáról és elkészítse végrendeletét.

Arra is rájöttem, hogy bár meggyógyultam, bármikor történhet velem valami" – idézi a Blikk a zenész szavait a Ripostból.

Benkő László megírta végrendeletét Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A lap azt írja, a zenészt eléggé megviselte a téli időszak, a kemoterápia annyira legyengítette a szervezetét , hogy az utcára is alig mert kilépni, nehogy elkapjon valamilyen fertőzést. A bezártságtól depressziós lett, de szerencsére a kellemes tavaszi idő hatására a jókedve is kezd visszatérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.