Kim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lánya

Mardoll plasztikai beavatkozás Yvonne Dederick kim kardashian fenék Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. 

"New York legmenőbb klubjaiban építi a zenei karrierjét rapperként, jelenleg Mardoll néven a második lemezén dolgozunk. Sokan mondják róla, hogy ő a női Eminem, nagyon kemény számokat ír, közben színművészetet tanul" - mondta a Borsnak lányáról, Catherine-ről a Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplője, Yvonne Dederick.

Yvonne Dederick a Feleségek luxuskivitelben egyik új szereplője Forrás: Instagram/yvonnedederick

Az édesanya sokat aggódik lányért, aki az USA-ban tanul, szeretné megóvni például az ott igencsak divatosnak számító plasztikai beavatkozásoktól. "A legutóbb azzal sokkolt, hogy olyan feneket szeretne csináltatni, amilyen Kim Kardashiannek van, maga is nézi a The Kardashians című sorozatot" - mesélte Yvonne, aki fiatalon maga is drasztikusan meg akarta változtatni külsejét, de erre nem került sor, azóta azonban már járt plasztikai sebésznél.

Got back from Budapest last night This was literally my face at airport security the whole time

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés,

"Az arcomon csak felületi kezelések történtek, saját vérből nyert speciális centrifugával kezelt anyagot, illetve mezoterápiás anyagokat juttatnak a bőrbe, ezt nevezik PRP-terápiának, a bőr saját kollagéntermelését segíti elő" - fogalmazott a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki kisfia születése után mellfeszesítő műtéten is átesett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.