Sebestyén Balázs állatokat kínzott gyerekkorában, már nagyon bánja

állatok elrettentés Vadon Jani állatkínzás Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit.

A Balázsék című reggeli rádióműsorban kedden Rákóczi Feri dobta fel a témát, miszerint a Velencei-tónál már láthatunk kis teknősöket. Arra kérte a hallgatókat, hogy aki látja a kis állatokat, tegye őket vissza a vízbe, hogy tovább fejlődhessenek. Szó szót követett, amikor Balázs elmesélte, hogy gyermekkorában

ő bizony alkalmanként állatokat kínzott.

Sebestyén Balázs már bánja, amit tett Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Egy pecabot segítségével például áramot vezetett egy békába, cigarettáztatott is békát, valamint bogarakat reptetett egy a lábukra kötött zsineg segítségével. Vadon Jani teljesen kiakadt a váratlan beszámolón. Sebestyén Balázs természetesen leszögezte, hogy ma már látja, hogy ezek a dolgok mennyire nem helyénvalóak, szégyelli magát, és most sem tippeket akart adni, inkább elrettentésnek szánta a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.