Vita robbant ki Köllő Babett és Smaltig Dalma között a Feleségek luxuskivitelben

Forrás: Thinkstock -
vita Smaltig Dalma Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smaltig Dalma legszívesebben poharat vágott volna Köllő Babetthez a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A két nő között parázsvita robbant ki. 

Polgár Tünde hívta meg a Feleségek luxuskivitelben többi szerpelőt otthonába, hogy kicsit jobban megismerjék egymást. Az előző évadból már tudjuk, hogy az ilyen események ritkán érnek véget valamilyen konfliktus, vita nélkül. Nem történt ez másként itt sem, hiszen Smaltig Dalma és Köllő Babett összevesztek.

Dalma azt mondta a másik luxusfeleségnek, hogy legszívesebben hozzá vágná a poharát. Nem tudni, hogy mi miatt robbant ki a parázsvita, de annyi biztos, hogy a jövő hétig kell várni arra, hogy kiderüljön.

Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének stylist segít a stílusváltásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kollo-babettnek-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplojenek-stylist-segit-a-stilusvaltasban.htmlKidobálta ruháit és nem rejtette véka alá véleményét Pusztai Olivér személyi stylist, amikor Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője a gardróbjához engedte. A színésznő könnyek között veszítette el fél ruhatárát, de segítsége megnyugtatta: vehet újakat. TV + Sztárok--Madár és gyík is van az 5 rejtélyes sztártetkó közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180410-balerina-es-gyik-is-van-az-5-rejtelyes-sztartetko-kozott.htmlRengeteg híresség testét borítják szebbnél szebb vagy épp kissé furcsa tetoválások. Most egy kis tesztet állítottunk össze azért, hogy tesztelhesd, vajon tudod-e melyik tetoválás melyik sztárhoz tartozik.TV + SztárokÖrdög Nóra fogszabályzós mosolyát villantotta meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-ordog-nora-fogszabalyzos-mosolyat-villantotta-meg-kozossegi-oldalan.htmlCsaládi életébe is sűrűn enged bepillantást Ördög Nóra, most pedig egy kora reggeli mozzanatot örökített meg a műsorvezető. Megmutatta, milyen, amikor még a nap elején fogszabályzót visel. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs állatokat kínzott gyerekkorában, már nagyon bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-sebestyen-balazs-allatokat-kinzott-gyerekkoraban-mar-nagyon-banja.htmlGyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsősz Boglárka luxusfeleség a földeken dolgozott, szereti a luxust, de fel tudná adnihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-csosz-boglarka-luxusfeleseg-a-foldeken-dolgozott-szereti-a-luxust-de-fel-tudna-adni.htmlSzülei földjein dolgozott kamaszként a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka. Ekkor döntötte el, hogy többet szeretne az élettől. Azt mondja: a műsor motivációt is nyújthat másoknak, hogy merjenek többet akarni az élettől. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKim Kardashian fenekét másolná Luxus Yvonne lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-kardashian-feneket-masolna-luxus-yvonne-lanya.htmlA Feleségek luxuskivitelben második évadának új szereplői, Yvonne Dederick és lánya, Catherine olykor civódnak egymással. Az édesanya igyekszik egyengetni lánya útját, egyszer például egy extrém plasztikai beavatkozásról is lebeszélte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.