Fürdőruhában mutatta meg babapocakját Görög Zita: fotó

Görög Zita pocak várandós terhes Tunézia fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tunéziában pihen Görög Zita családjával, ahonnan még egy fürdőruhás fotót is posztolt magáról.

Görög Zita március legelején jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós. Párjával, Laczkó Zsolttal már izgatottan várják a kicsi érkezését, és addig is megpróbálnak minél több időt pihenéssel tölteni. A család ezúttal Tunéziába utazott, ahonnan Zita már posztolt is pár képet. Az egyiken fürdőruhában, kerekedő pocakjával látható relaxálás közben.

Bombera Krisztina jól fizető tévés ajánlatokat utasított vissza: úgy érezte, megtehetihttp://www.life.hu/sztarok/20180411-bombera-krisztina-jol-fizeto-teves-ajanlatokat-utasitott-vissza-ugy-erezte-megteheti.htmlBombera Krisztina egykor megkerülhetetlen szereplője volt a magyar tévézésnek, de egy idő után eltűnt a képernyőről. Elárulta, sok jól fizető állást utasított vissza, mert úgy érezte, megteheti. TV + Sztárok--Nővé vált az élő Ken baba: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-nove-valt-az-elo-ken-baba-fotok.htmlRajongóit is megdöbbentette Rodrigo Alves, az élő Ken baba, aki Instagramján immár nőként jelentkezett be. TV + Sztárok--Vissztérnek a halott szereplők a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-visszternek-a-halott-szereplok-a-baratok-koztbe.htmlKülönös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. TV + Sztárok--A várandós Khloé Kardashiant megcsalja gyermeke apja: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180411-a-varandos-khloe-kardashiant-megcsalja-gyermeke-apja-video.htmlNincs szerencséje a férfiakkal Khloé Kardashiannak: első férjének drogproblémái voltak, mostani párja pedig nem tudja értelmezni a hűség fogalmát. Több nővel is megcsalta már szerelmét, aki éppen a közös gyermekükkel várandós. TV + Sztárok--Politikus lesz Berki Krisztiánból?http://www.life.hu/sztarok/20180411-politikus-lehet-berki-krisztianbol.htmlBerki Krisztián meglepő „bejelentést" tett Facebook-oldalán: közölte, hogy négy év múlva már rá is lehet szavazni. Vajon tényleg komolyan gondolta? Még az is megeshet! TV + Sztárok--Kínos titkot árult el Luxus Vivien a férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kinos-titkot-arult-el-luxus-vivien-a-ferjerol-fecsorol.htmlIgencsak meglepődhettek a tévénézők, amikor a Feleségek luxuskivitelben című műsor legújabb részében Vasvári Vivien elmesélte, milyen vastag hámréteg borítja férje lábát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.