George Clooney egy szafarin döntötte el, hogy feleségül veszi Amalt

Forrás: AFP / Filippo Monteforte -
házasság George Clooney család Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Talia Balsammal való sikertelen házassága után George Clooney úgy gondolta, hogy többé nem ereszkedik féltérdre. Az emberjogi ügyvéd, Amal Alamuddin azonabn megváltoztatta a véleményét. Elárulta, mikor döntötte el, hogy megkéri a kezét. 

A híres színész, George Clooney azt mondta, amikor megismerte mostani feleségét, Amalt, már tudta, hogy vele minden más lesz. Pedig sikertelen első házassága után úgy gondolta, többé nem nősül meg. Most azonban elárulta, mi volt az a pillanat, amikor úgy dönött, az emberjogi ügyvéd lesz a felesége. Mindez egy afrikai szafarin történt - írta a Metro.

George Clooney és Amal Clooney szerelme azóta is tart Forrás: AFP / Filippo Monteforte

"Néhány zsiráf sétált Amal felé. Csak úgy jöttek elő a nagy kékségből. Készítettem egy képet róla, ahogyan ott mosolygott" - mondta George Clooney. "Majd azt mondtam a barátomnak, Bennek: úgy gondolom, el kellene vennem őt. Ben pedig helyeselt" - fogalmazott a színész.

Azt nem tudni, hogy zsiráfok nélkül mikor jutott volna erre az elhatározsára, mindenesetre azóta már egy ikerpár is született házasságukból.

Eva Mendes féltékeny Ryan Gosling kolléganőjére, Claire Foy-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180411-eva-mendes-feltekeny-ryan-gosling-kolleganojere-claire-foyra.htmlRyan Gosling egy csinos nővel forgat, aki ráadásul nemrég lett szingli: Eva Mendes pedig nagyon nem örül. TV + SztárokAFPByeAlex nem mutatja meg barátnőjét a nyilvánosságnak, civil maradhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-byealex-nem-mutatja-meg-baratnojet-a-nyilvanossagnak-civil-marad.htmlByeAlex barátnőjének arcát még soha nem látthattuk. Az énekes most elárutla, miért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara bevallotta: ő is küzd a testével, meg kell felelnie a divatiparnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-palvin-barbara-bevallotta-o-is-kuzd-a-testevel-meg-kell-felelnie-a-divatiparnak.htmlA világhírű magyar modell, Palvin Barbara számtalan világmárkának dolgozott már, ezért eszünkbe sem jutna, hogy neki is adódnak gondjai alakjával, vagy esetleg az önképével. Most azonban elárulta: ő is folyamatosan harcban áll testével, hiszen nehéz megfelelni a divatipar követelményeinek. TV + Sztárok--Szecsődi Kari aggasztó posztot tett közzé: teljesen összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-szecsodi-kari-aggaszto-posztot-tett-kozze-teljesen-osszeomlott.htmlSzecsődi Kari nagyon ráijesztett rajongóira, egy aggasztó poszttal, melyben azt írja, összeomlott. A szöveghez egy fotót is tett közzé, melyen a szájánál egy nagy seb látható. Azóta letávolította a fotót. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg babapocakját Görög Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-furdoruhaban-mutatta-meg-babapocakjat-gorog-zita-foto.htmlTunéziában pihen Görög Zita családjával, ahonnan még egy fürdőruhás fotót is posztolt magáról. TV + SztárokOrigo15 éves lányával, Ninával szelfizett Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180411-15-eves-lanyaval-ninaval-szelfizett-raba-timea.htmlCsodaszép lányával, Ninával szelfizett Rába Tímea, a közös fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.