Így menekült el Sebestyén Balázs Schobert Norbiék elől

Rubint Réka Zanzibár Schobert Norbi Sebestyén Balázs alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.

Pár napja jött haza Sebestyén Balázs Tanzániából, ahova pihenni és búrvárkodni utazott. Számára kellemetlen dologgal szembesült azonban már az első napon: megtudta, hogy tele van magyarokkal a szálloda, ott van ugyanis Rubint Réka alakreform tábora. Balázs átjelentkezett egy másik hotelbe, hogy ne kelljen magyarokkal találkoznia.

Sebestyén Balázs elmenekült a magyarok elől Zanzibáron Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Mi egy nappal előbb érkeztünk, mint Rékáék, így volt egy napunk azon gondolkozni, hogy mit csináljunk a felhergelt háromszáz zumbaaerobikozó magyarral. Zanzibárban nagyon rossz a közlekedés, másfél óra volt eljutni a reptérről a szállodába. Még le se szálltak, de mi már három órát utaztunk, hogy meglépjünk előlük. (...) Gyerekek, választani kell, hogy vagy a legjobb hotelbe mész, vagy olyan helyre, ahol nincs magyar. Mi pedig az utóbbit választottuk. Kövezzenek meg, akik ezt nem értik. Aztán elmentünk búvárkodni, de írtam Norbinak, hogy ne haragudjon, amiért gyáva menekülésre fogtuk" - idézte Balázst Bors.

Elmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-elmergesedett-a-viszony-menesztik-hajdu-petert-az-atv-tol.htmlA Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.TV + SztárokOrigoVita robbant ki Köllő Babett és Smaltig Dalma között a Feleségek luxuskivitelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-vita-robbant-ki-kollo-babett-es-smaltig-dalma-kozott-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlSmaltig Dalma legszívesebben poharat vágott volna Köllő Babetthez a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A két nő között parázsvita robbant ki. TV + SztárokThinkstockDekoltázsáról posztolt fotót Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-dekoltazsarol-posztolt-fotot-tolvai-reni-meresz.htmlAz edzőteremből posztolt dekoltázsáról Tolvai Reni: rajongói odavannak a képért. TV + Sztárok--Heidi Klum félmeztelen, egy szál törölközőben napozott új szerelmével: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-heidi-klum-felmeztelen-egy-szal-torolkozoben-napozott-uj-szerelmevel-fotok.htmlHeidi Klum hamarosan betölti a 45-öt, de a teste akár a húszéveseké. TV + Sztárok--Kim és Kourtney Kardashian a tengerpartról posztolt bikinis fotókathttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-es-kourtney-kardashian-a-tengerpartrol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlKöztudott, hogy a Kardashian-lányok szeretnek sok mindent megmutatni magikból. Most sem tettek másként ugyani Kim és Kourtney falatnyi bikiniben élvezték a napsütést a tengerparton. TV + Sztárok--Gyermekkori fotókat posztolt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180410-gyermekkori-fotokat-posztolt-debreczeni-zita-cuki.htmlÚgy tűnik, Debreczeni Zitának nosztalgiázni támadt kedve, és megosztott követőivel néhány gyermekkori fotót magától. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.