Vissztérnek a halott szereplők a Barátok köztbe

Forrás: Turista Magazin -
Magdi anyus halál feltámadás Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. 

Nagyon sok szereplőtől kellett elbúcsúzniuk a Barátok közt rajongóinak, ám most van minek örülniük. A sorozat készítői ugyanis különös dologra készülnek. Az a hír járja, hogy visszahoznék a halott karaktereket. Az már korábban felmerült, hogy Magdi anyus visszatér, de úgy tűnik, hogy nem ő lesz az egyetlen.

Visszatérnek a halottak a Barátok köztbe Forrás: Turista Magazin

"Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd" – mondta korábban Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere, aki neveket nem árult el, de nem olyan nehéz kitalálni, hogy kikről lehet szó: a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péterről, a Berényi Claudiát megformáló Ábrahám Editről és Berényi Ákosról, azaz Somorjai Tiborról. Utóbbival nem lesz könnyű dolguk, hiszen ő már a TV2-nél dolgozik producerként. Amikor pedig a Blikk a visszatérésről kérdezte, csak egy mosollyal válaszolt. Másoknak azonban nincs élő szerződésük konkurens csatornákkal, R. Kárpáti Péter nem is zárkózik el az ötlettől. "Szemérmetlenül nagy összegért esetleg elvállalom" - mondta a lapnak.

A várandós Khloé Kardashiant megcsalja gyermeke apja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-a-varandos-khloe-kardashiant-megcsalja-gyermeke-apja-video.htmlNincs szerencséje a férfiakkal Khloé Kardashiannak: első férjének drogproblémái voltak, mostani párja pedig nem tudja értelmezni a hűség fogalmát. Több nővel is megcsalta már szerelmét, aki éppen a közös gyermekükkel várandós. TV + Sztárok--Politikus lesz Berki Krisztiánból?http://www.life.hu/sztarok/20180411-politikus-lehet-berki-krisztianbol.htmlBerki Krisztián meglepő „bejelentést" tett Facebook-oldalán: közölte, hogy négy év múlva már rá is lehet szavazni. Vajon tényleg komolyan gondolta? Még az is megeshet! TV + Sztárok--Megszólalt távozásáról Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-megszolalt-tavozasarol-hajdu-peter-atv.htmlMa reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződásét. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy menekült el Sebestyén Balázs Schobert Norbiék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-igy-menekult-el-sebestyen-balazs-schobert-norbiek-elol-zanzibaron.htmlMár korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-elmergesedett-a-viszony-menesztik-hajdu-petert-az-atv-tol.htmlA Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.TV + SztárokOrigoDekoltázsáról posztolt fotót Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-dekoltazsarol-posztolt-fotot-tolvai-reni-meresz.htmlAz edzőteremből posztolt dekoltázsáról Tolvai Reni: rajongói odavannak a képért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.