Berki Krisztián és Baukó Éva ügyében a TV2 is megszólalt

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2 -
vita vér TV2 vérvétel Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva és Berki Krisztián hatalmas vitájától hangos a sajtó, Baukó Éva túl van a vérvételen, hogy bebizonyítsa műsorvezető társának: nem volt ittas a stúdióban. A TV2 is megszólalt az ügyben. 

Baukó Éva Berki Krisztiánnal veszett össze azért, mert a férfi nem hagyta érvényesülni a műsorban. Ezután Facebook-videóban árult el titkokat Berkiről, például azt, hogy hiába van bartánője, Tinderezik.

Ezután Berki is reagált, azt mondta, hogy műsorvezetőtársa ittas volt a stúdióban, és ezt az egész stáb láthatta. Baukónak sem kellett több, bejelentette élő Facebook-bejelentkezésben, hogy vért vetet, hogy bebizonyítsa, 5 éve nem ivott egy korty alkoholt sem. Az eredmény április 13-án várható. A videóban azt is elárulta, hogy másnap reggel már nem együtt vezetik a műsort.

A TV2 is reagált a Fem3Caféban történt veszekedésük ügyében:

"Sajnáljuk, hogy ők úgy érzik, hogy a munkahelyi konfliktusaikat a nyilvánosság előtt kell rendezni. Mi belső ügyként tekintünk rá, és a jövőben nem vezetnek közösen műsort" - mondta a Bors megkeresésére a TV2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.