Egy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt róla

nagymama ajánlat szex Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének.

Peller Anna a féltékenységről beszélgetett Papp Gergővel az RTL Klub reggeli műsorában, amikor egyszer csak szóba került, hogy egy bizonyos korosztály nagyon is odavan a műsorvezető férjéért, Mikikéért.

Egy nagyon erős kategória van, amelyik bekörnyékezi Mikit: a 60 éves hölgyek. Van egy nagymama, aki nagy rajongója, megőrül érte... És kapott tőle olyan üzeneteket, amik nagyon pikánsak... Felajánlotta magát a hölgy, amennyiben velem megszűnne a kapcsolat, akkor nagyon szívesen áll a rendelkezésére, és akár hozzá is megy feleségül és elmesélte, mennyi mindent tud nyújtani..." – árulta el a műsorban Peller Anna.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színházahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-ellen-allitolag-ot-ujabb-vallomas-van-jogi-lepeseket-tervez-a-volt-szinhaza.htmlA zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek. TV + Sztárok--Yvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáinhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-yvonne-dederick-lanya-cathrine-magabol-kivetkozve-rappel-budapest-utcain.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. TV + Sztárok--Berki Krisztián mindenkivel flörtölhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-berki-krisztian-imad-flortolni.htmlBerki Krisztián Katona Renátában, vagyis Mazsiban megtalálta a társát. Komolyan gondolják, hogy együtt élik le az életüket, de Berki Krisztián azért nem hazudtolja meg magát: elárulta, szerinte minek kell beleférnie egy kapcsolatba. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Szemüvegkereteket árul Floridában Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szemuveget-arul-floridaban-gombos-edina-a-tv2-volt-musorvezetoje.htmlÓvodás korú lett Gombos Edina kisfia. A TV2 műsorvezetője most szülési szabadságon van, de hogyan tovább? Edina a Story magazinnak mesélt életéről és terveiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.