Falvédőt és furcsa szatyrokat is lehet venni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére

esküvő királyi család Meghan Markle ajándék Harry herceg szuvenír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak kicsivel több mint egy hónap és itt a királyi esküvő, ahol Meghan Markle és Harry herceg összekötik életüket. Az ajándékboltokat már el is lepték az ajándéktárgyak, amelyek hol aranyosak, hol pedig kissé giccsesek, de inkább az utóbbi csoportból kerülnek ki. 

Ha szeretnél egy Harry herceg és Meghan Markle arcképével díszített falvédőt, nem szabad habozni, mert valószínűleg gyorsan elkapkodják a királyi család rajongói. Az angliai ajándékboltokat ugyanis elárasztották az esküvőre készített ajándéktárgyak, melyek hol aranyosak hol pedig zavarbaejtően giccsesek.

Bevásárolni is mehetünk az ifjú párral Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Matthews

A minap mi is megírtuk, hogy az egyik ilyen ajándékbolt üzemeltetője mellényúlt, amikor a pár arcképével díszített tányérokat rendelt, hiszen Harry herceg helyett az énekes, Ed Sheeran látható rajta. Elvégre mindkettőjük haja vörös.

Aludni is lehet mellettük, ha a falra tesszük Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Matthews

De nem kell a tányéroknál és a falvédőknél leragadni, hiszen vannak még zászlók, bögrék, kulcstartók, sőt bevásárlótáska is.

A reggeli kávéhoz is dukál egy portré Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Andrew Matthews

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.