Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbit

Fotó: Mudra László/Origo -
Esti Frizbi ATV Jakupcsek Gabriella Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére.

A Blikk információi szerintugyanis Jakupcsek Gabriella műsora, amelynek részleteiről már javában tárgyalnak, valószínűleg épp abban a műsorsávban kerül majd képernyőre, amelyből az Esti Frizbi kiesik.

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella

"Nyilvánvalóan az élet nem áll meg, a Tükörhegyen építünk bevásárlóközpontot, ott van az egészségközpont, van éttermem, nemsokára indul a Miskolci Sörfesztivál, így akkor sem történik semmi, ha egy ideig most nem vagyok képernyőn. Elmehetek pihenni is" - nyilatkozta a történtek kapcsán Hajdú.

Fotó: Mudra László/Origo

Németh Lajos igazi szívtipró volt egyetemistaként, de neki csak egy valaki kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20180407-nemeth-lajos-igazi-szivtipro-volt-egyetemistakent-de-neki-csak-egyvalaki-kellett-agi.htmlA népszerű meteorológus a Micsoda Nők! adásában mesélt arról, hogy már egyetemistaként beleszeretett későbbi feleségébe.TV + SztárokOrigoMinden kapcsolatot megszakított Cinthya Dictatorral Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180407-minden-kapcsolatot-megszakitott-cinthya-dictatorral-varga-viktor-zenesz.htmlÚgy tűnik, végleg pont került Cinthya Dictator és Varga Viktor se vele-se nélküle kapcsolatának. TV + Sztárok--Újra hordja a jegygyűrűjét Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180407-ujra-hordja-a-jegygyurujet-hosszu-katinka-minden-rendben-van-ferjevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő újra viseli a társától kapott jegygyűrűjét. TV + Sztárok--Gesztesi Károly Joshi Bharatnak a magányról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-gesztesi-karoly-joshi-bharatnak-a-maganyrol-beszel.htmlJoshi Bharat műsorában vallott Gesztesi Károly: többek között a magány is szóba került. TV + Sztárok--Kis baleset érte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kis-baleset-erte-hodi-pamelat-otthon-nati-okozta.htmlApró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt három testvérével Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kozos-fotot-posztolt-harom-testverevel-majka-az-instagramra.html24 évvel ezelőtti képüket osztotta meg az Instagramján Majka. A műsorvezetőnek három testvére van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.