Vilmos herceg egy focimeccs után véletlen elárulta, hogy mi lesz harmadik gyermekük neme

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Kate Middleton család Katalin hercegné Vilmos herceg foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik követik a királyi család mindennapjait, tudhatják, hogy Vilmos herceg Aston Villa rajongó. A focicsapatnak köszönheti azt is, hogy véletlen kikotyogta hamarosan megszülető gyermekük nemét. 

Jack Grealish lőtte azt a bravúros gólt, mellyel az Aston Villa megnyerte egyik meccsét. A mérkőzést természetesen nézte Vilmos herceg is, aki hatalmas rajongója a csapatnak és, aki feleségével, Katalin hercegnével várja harmadik gyermeküket.

Vilmos herceg elszzólta magát, de mit szól ehhez Katalin? Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A baba nemét eddig nem árulták el, azonban az örömmámorban úszó herceg nem bírta tartani a száját és Katalin engedélye nélkül véletlen elszólta magát - írja a Mirror. A meccs végén azt mondta, születendő gyermeküket azután Jack-nek fogja nevezni, majd gyorsan hozzátte, amikor észbe kapott: vagy Jackie-nek.

Tehát nem tudni, hogy valóban fiú gyermeket vár-e a királyi pár, de megvan az esélye, hogy a herceg tényleg elárutla az eltitkolt részletet.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoBaukó Éva Berki Krisztiánnak vérvétellel bizonyítja, hogy nem fogyasztott alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20180412-bauko-eva-berki-krisztiannak-vervetellel-bizonyitani-hogy-nem-fogyasztott-alkoholt.htmlBerki Krisztiánnal való hatalmas vitája után Baukó Éva vérvételre tart, hogy bizonyítas: nem volt ittas a Fem3Café felvételén. Videóban közvetíti majd a vizsgálatot. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Baukó Éva egymásnak estek a stúdióban, a médiában üzennek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-berki-krisztian-es-bauko-eva-egymasnak-estek-a-studioban-a-mediaban-uzennek-egymasnak.htmlVideóban mesélt Berki Krisztiánnal való veszekedéséről Baukó Éva, aki nemrégiben a Fem3Caféban lett Berki műsorvezető társa. Többek között azt álíltotta, hogy a férfi Tinderezik, miközben azt állítja, szerelmes Katona Renátába, azt is mondta: félt Berkitől, amikor az kiabált vele. Berki is regált a vádakra. TV + Sztárok--Komár László özvegye vallott férje utolsó napjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-komar-laszlo-ozvegye-vallott-ferje-utolso-napjairol-rak.htmlKomár László özvegye, Krisztina elárulta, férje sokáig titkolta súlyos betegségét. Miután viszont felvállalta állapotát, megkönnyebbült és még több szeretet kapott rajongóitól, mint bármikor. TV + Sztárok--Szerelmes fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szerelmes-fotot-osztott-meg-csobot-adel-az-instagramon.htmlCsobot Adél és Istenes Bence amióta tudják, hogy jön a második baba, boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szörnyen leégett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-hosszu-katinka-szornyen-leegett-foto.htmlAz úszónő az Instagramjára posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.