Boros Lajos rossz anyagi helyzetben van, a tartalékaiból él

Forrás: MTI/Beliczay László -
pénz egészség Boros Lajos szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos egészsége nagyon nincsen rendben, mint tudjuk, szívműtétre lesz szüksége az egykori rádiósnak. Erre azonban még várnia kell, hiszen nincs olyan állapotban, hogy megműthessék. Helyzetét még az is nehezíti, hogy nagyon oda kell figyelnie, mit vásárol, ugyanis a tartalékaiból él.

Boros Lajosnak nyitott szívműtétre lesz szüksége, ám a 71 éves rádiós egyelőre nincs abban az állapotban, hogy elvégezhessék rajta a beavatkozást. A műsorvezető Hajdú Péternek nyilatkozott egészségi állapotáról, de anyagi helyzetéről is vallott. Szerencséjére rádiós korszakában jól keresett, és mivel mindig szerényen élt, bőven rakott félre a fizetéséből, ha nem így tett volna, most nagy bajban lenne.

Boros Lajos a tartalékaiból él Forrás: MTI/Beliczay László

„Komoly bajban" – mondta pontosan Boros Lajos, akinek biztosan le kell mondania a nyaralásról. Maximum egy balatoni víkendházra futja, de már egy szállodai szobát nem tudna megfizetni – idézi a 24.hu az ATV műsorát.

El kell halasztani Boros Lajos életmentő műtétjét

Hiába lenne szüksége szívműtétre Boros Lajosnak, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy az operációt el lehessen végezni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Bay Éva a magánéletéről vallott: ez a hosszú házasságának titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-bay-eva-a-maganeleterol-vallott-ez-a-hosszu-hazassaganak-titka.htmlBay Éva nem sokszor beszél a magánéletéről, de most kivételt tett. 35 éve van együtt férjével, és elárulta, mi a titkuk. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Lakatos Márkot arra kérték, legyen biológiai apja egy gyereknek: sosem volt még nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-markot-arra-kertek-legyen-biologiai-apja-egy-gyereknek.htmlLakatos Márk bátran és nyíltan vállalja homoszexualitását, elárulta, hogy ő még életében nem volt nővel, egyszer mégis majdnem apa lett.TV + SztárokOrigoBaukó Éva elmondta: Berki szexuális ajánlatot tett neki két hónapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-szexualis-zaklatassal-vadolja-bauko-eva-berki-krisztiant.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszült egymásnak a Fem3Café műsorában. A fiatal lány azt sérelmezte, hogy társa nem hagyja őt szóhoz jutni: ennek a szünetekben és a vendég előtt is hangot adott. Ebből azonban hatalmas botrány kerekedett...TV + SztárokOrigoKamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoÖngyilkosságot kísérelt meg Bangó Margit édesapja, miután megtudta, hogy lánya terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180412-ongyilkossagot-kiserelt-meg-bango-margit-edesapja-miutan-megtudta-hogy-lanya-terhes.htmlBangó Magit édesapja öngyilkosságot kísérlet meg, amikor megtudta, hogy 16 esztendős lánya teherbe esett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.