Cukrászként bizonyíthat az Exek az édenben Diája

Forrás: Viasat3 -
cukrász szexmánia Exek az Édenben Exek Dia Viasat 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új területen próbálta ki magát nemrég az Exek az édenben Diája: édesanyjával belevágott a VIASAT3 Ide süss! cukrászversenyébe.

A szexmániáját korábban nyíltan felvállaló Exek Dia ezúttal fakanalat ragadott és édesanyjával együtt belevágott az Ide süss! című cukrászversenybe. Mint kiderült, mindketten imádnak sütni-főzni, ezért örömmel vetették bele magukat a műsorba.

Imádom ezt a játékot, régi vágyam volt, hogy egy ilyen dologban is kipróbáljam magam. Imádok sütni, és azt gondolom, nem is vagyok rossz benne, ráadásul a versenyzés is motivál. Arról nem beszélve, hogy az elején anyukám is itt volt mellettem. A verseny közben remek embereket ismerhettem meg, igazság szerint igazi kis családdá kovácsolódtunk. Angélát és Szabit csodás embereknek tartom, akiktől nagyon sokat tanultam. Ráadásul megismerhettem Sass Danit és Hajós Andrást is, akiknél kedvesebb embereket nem nagyon ismerek" – árulta el a Blikknek.

Exek Dia sütni is remekül tud Forrás: Viasat3
Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Som-Balogh Edina reggel, smink nélkül posztolt fotót közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-som-balogh-edina-reggel-smink-nelkul-posztolt-fotot-kozossegi-oldalara.htmlMár a Barátok közt című sorozatban is rengetegen rajongtak Som-Balogh Edináért, nemcsak színészi tehetsége, hanem szépsége miatt is. A minap smink nélküli fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen csodásan fest. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Britney Spears szerelése érdekes néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-britney-spears-szerelese-erdekes-nez-ki.htmlHabár Brtiney Spears-nek sikerült újra formába lendülnie, az öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után: kellene neki egy stylist! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.