Justin Bieber teljesen kikelt magából: videó

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin -
düh rajongó videó szelfi Justin Bieber mobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber igencsak kiakadt, amikor a minap megállította néhány rajongója, hogy közös szelfit készítenek kedvencükkel.

Justin Bieber néha nehezen viseli, hogy mindenhova követik rajongói. A minap például épp az autójához sietett, amikor néhányan megállították, hogy lefotózzák. Az egyik férfi odalépett hozzá és már emelte is fel a kezét, hogy szelfit készíthessen vele, de Bieber nagyon bedühödött és kiütötte a telefont a kezéből. A jelenetet videóra is vették, amit aztán feltöltöttek az internetre.

Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Som-Balogh Edina reggel, smink nélkül posztolt fotót közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-som-balogh-edina-reggel-smink-nelkul-posztolt-fotot-kozossegi-oldalara.htmlMár a Barátok közt című sorozatban is rengetegen rajongtak Som-Balogh Edináért, nemcsak színészi tehetsége, hanem szépsége miatt is. A minap smink nélküli fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen csodásan fest. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Britney Spears szerelése érdekes néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-britney-spears-szerelese-erdekes-nez-ki.htmlHabár Brtiney Spears-nek sikerült újra formába lendülnie, az öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után: kellene neki egy stylist! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.