Kim Wilde-ot az UFO-k sarkallták új lemezre, a kertjében látta őket

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Fredrik Von Erichsen -
zene UFO lemez Idegenek Kim Wide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80-as években hatalmas világsztár volt Kim Wilde, mostanában azonban már kertészként és tájépítészként érvényesül. Most, 57 évesen azonban újabb albumot ad ki, melyet az UFO-knak ajánl, akiket a kertjében látott. 

Nem akármilyen lemezzel tér vissza a 80-as évek sztárja, Kim Wilde, aki 57 évesen rukkol elő új albummal. Az apropót pedig az adta, hogy földönkívüliekkel találkozott a hátsókertben - írja a Dailymail.

Az mostanában tájépítészként dolgozó énekesnő azt mondja, hogy2009-ben a hátsókertjében felnézett az égre és akkor fényességet látott, majd az cikázni kezdett az égen. Azt mondja, rengeteg ember szemtanúja volt a jelenetnek.

Kim Wilde turnéra is indul Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Fredrik Von Erichsen

Azt is elárulta, hogy ez az élmény sarkallta arra, hogy visszatérjen a zenéhez. Mint mondta: miután ilyet tapasztal valaki, már nem lesz ugyanaz az ember. Turnéra is indul Kim Wilde, akit gyermekei is biztatnak, hogy térjen vissza a zeneiparhoz. Az új album pedig az Itt jönnek az idegenek (Here Come The Aliens) címet viseli majd.

Britney Spears szerelése érdekes néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-britney-spears-szerelese-erdekes-nez-ki.htmlHabár Brtiney Spears-nek sikerült újra formába lendülnie, az öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után: kellene neki egy stylist! TV + SztárokAFPSom-Balogh Edina reggel, smink nélkül posztolt fotót közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-som-balogh-edina-reggel-smink-nelkul-posztolt-fotot-kozossegi-oldalara.htmlMár a Barátok közt című sorozatban is rengetegen rajongtak Som-Balogh Edináért, nemcsak színészi tehetsége, hanem szépsége miatt is. A minap smink nélküli fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen csodásan fest. TV + Sztárok--Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.