Lakatos Márkot arra kérték, legyen biológiai apja egy gyereknek: sosem volt még nővel

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert -
homoszexuális biológiai apa Lakatos Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk bátran és nyíltan vállalja homoszexualitását, elárulta, hogy ő még életében nem volt nővel, egyszer mégis majdnem apa lett.

Az ország egyik legismertebb stylistja őszintén elmesélte, hogy még sosem volt nővel, de egyszer egy régi hölgy ismerőse megkereste őt, hogy tőle szeretne kisbabát.

Lakatos Márk Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

"Hirtelen, szinte a semmiből felkeresett egy gyerekkori hölgy ismerősöm, hogy lennék-e a gyermeke apja. Semmi kötelezettséggel nem jár, csak szeretne egy biológiai apát, és ehhez az én személyem szükséges. Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől" - kezdte a történetet Márk a Blikknek adott interjújában.

"Először is azt kellett átgondolnom, képes lennék-e egy lánnyal lefeküdni, hiszen soha nem voltam még nővel! Nyilván nem zárom ki ennek a lehetőségét az életemből, de semmi gyakorlatom nincs a témában, így ez volt a legelső akadály, ami felvetődött bennem. Másrészt néhány évvel ezelőtt még nagyon más életszakaszban voltam, nemhogy a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat kérdése sem foglalkoztatott. Nem láttam értelmét annak, hogy belevágjak egy ilyen felelősségteljes élethelyzetbe, ezért nemet mondtam a lánynak."

Baukó Éva elmondta: Berki szexuális ajánlatot tett neki két hónapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-szexualis-zaklatassal-vadolja-bauko-eva-berki-krisztiant.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszült egymásnak a Fem3Café műsorában. A fiatal lány azt sérelmezte, hogy társa nem hagyja őt szóhoz jutni: ennek a szünetekben és a vendég előtt is hangot adott. Ebből azonban hatalmas botrány kerekedett...TV + SztárokOrigoHeidi Klum félmeztelen, egy szál törölközőben napozott új szerelmével: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-heidi-klum-felmeztelen-egy-szal-torolkozoben-napozott-uj-szerelmevel-fotok.htmlHeidi Klum hamarosan betölti a 45-öt, de a teste akár a húszéveseké. TV + Sztárok--Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek le kellett mondaniuk a szülésről: Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoMajka Ördög Nóra szájával viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20180412-majka-ordog-nora-szajaval-viccelodott-darazs.htmlMajka elárulta egyik titkát: azzal cukkolja Ördög Nórát, hogy olyan a szája, mintha megcsípte volna egy darázs. TV + Sztárok--Judy mesélt kislányának, Majának autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-judy-meselt-kislanyanak-majanak-autobaleseterol.htmlImmár 6 esztendőssé cseperedett Judy kislánya, Maja, aki már azt is megérti, milyen súlyos baleste volt édesanyjának évekkel ezelőtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.