Vajna Timi betegen napozik bikiniben: fotó

Forrás: Instagram/tímeavajna -
Vajna Timi napozás bikini beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a napokban panaszolta el Instagram-oldalán, hogy sajnos megint beteg. Ez azonban nem szegte kedvét: falatnyi bikiniben napozva gyógyul.

Eléggé beteges mostanában Vajna Timi, nemrég az Instagram-oldalán panaszolta el a követőinek, hogy ismét küzdenie kell a bacilusok ellen. Úgy tűnik azonban, nem keserítette el Timit, hogy az egészsége nem a legkiválóbb, ugyanis legutóbbi posztjában már a napozásáról mutatott felvételt.


Természetesen csak a gyors gyógyulás érdekében feküdt ki falatnyi bikiniben a napra, ennek a felfogásnak pedig nagyon örülnek Timi férfi követői, hiszen így nem kell nélkülözniük a celeb dekoltázsát. Valószínűleg legközelebb is javasolják majd ezt a gyógymódot, hiszen elég látványos.

Vajna Timi betegen napozik Forrás: Instagram/Vajna Timi
Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Svéd halkülönlegességet kóstoltak Balázsék, öklendezni kezdtek a stúdióban a szagtól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-sved-halkulonlegesseget-kostoltak-balazsek-oklendezni-kezdtek-a-studioban-a-szagtol-video.htmlÉlő adásban kóstolták meg a svéd halkülönlegességet, a surströmminget Balázsék. A több hónapig rohasztott, erős illatot árasztó étel szaga annyira betöltötte a stúdiót, hogy a műsorvezetők öklendezni kezdtek. Rákóczi Feri pedig az ebből készült halkoktélt is megkóstolta. Valószínűleg többször nem fogja. TV + Sztárok--Így ünnepelte születésnapját Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-igy-unnepelte-szuletesnapjat-bodi-sylvi-torta.html37 éves lett tegnap előtt Bódi Sylvi, születésnapját pedig egy gyönyörű tortával ünnepelte meg. TV + SztárokOrigoLakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA kamerák előtt fakadt sírva Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-gaal-noemi-dragam-add-az-eleted.htmlDrámai pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik nézték a Drágám, add az életed! című műsor legutóbb leadott epizódját. Gaál Noémi annyira megkönnyebbült, amikor sikerült egy veszélyes feladatot végrehajtania párjának, hogy könnyekben tört ki. TV + SztárokOrigoMeghan Markle a negyedik barátnő, akit Harry herceg Botswanába vitt romantikáznihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-meghan-markle-a-negyedik-baratno-akit-harry-herceg-botswanaba-vitt-romantikazni.htmlHarry herceg tavaly nyáron Botswanába vitte Meghan Markle-t nyaralni, ezzel ő a negyedik barátnő, akit az afrikai országba vitt romantikázni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.