A Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Yvonne Dederick Feleségek luxuskivitelben fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. 

"Hatalmas megvonások vannak a versenyidőszakban. Szélsőséges módon szinte csak nyers vagy párolt zöldségen élek, natúr csirkével vagy hallal, a szénhidrátot és a cukrot teljesen mellőzni kell az étrendemből. Tudatosan kell készülnöm ezekre az időszakokra, hiszen rendkívül megviseli a szervezetemet az éhezés. Az utolsó napok a legnehezebbek, mikorra már nemcsak ételre, de a folyadékbevitelre is oda kell figyelnem, sőt a verseny előtt fél napban már nem is ihatok. Szinte teljesen eltűnik a testzsír, ilyenkor már csak a színtiszta izom marad. A normál súlyomból jó pár kilót vesztek ezekben a napokban, a legutóbbi versenyen csupán 45 kiló voltam" – mesélte Yvonne a Borsnak, és a forgatásokról is mesélt.

"Teljes alkoholtilalom van a felkészülés alatt, ami a műsorban is és a társasági eseményeken is problémás. A felvételek alatt, míg a lányok pezsgőztek, addig én valójában gyömbérlevet kaptam a poharamba. A valódi poén az, hogy nem is szeretem a pezsgőt" - mondta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.