Az egykori versenytárs Schumacher állapotáról: "Tragikus dolog ez"

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
nyilatkozat Michael Schumacher egészségi állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem tudni semmi konkrétat Michael Schumacher állapotáról, családja a pilóta 2013-as síbalesete óta hallgat. Barátok, egykori kollégák nyilatkoznak néha, és utalnak arra, hogy éppen van, vagy nincs remény a felépülésre. Most is ez történt, Schumi egykori Formula-3-as riválisa, Michael Bartels szólalt meg.

A Sunday Express számolt be arról, hogy Bartels továbbra is bízik abban, hogy egykori versenytársa felépül: "Tragikus dolog ez, de remélem, és szívből kívánom, hogy egyszer majd azt halljuk a hírekben, hogy sokkal jobban érzi magát, és újra láthatjuk őt. Azt gondolom, minden motorsport rajongó erre vágyik."

Michael Bartels rendkívül optimista Michael Schumacher állapotát illetően Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm legutóbbi nyilatkozatakor újra arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család kívánságát, miszerint nem akarnak semmit sem elárulni a pilóta egészségi állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.