Cinthya Dictator szakdolgozat sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhírről számolt be Cinthya Dictator: nagy küzdelmek árán sikerült leadni a szakdolgozatát. Fotót is posztolt, kezében a művel.

"Sikerült leadnom a szakdolgozatom végleges formáját! El sem hiszem, hogy túl vagyok rajta! A diszlexiám miatt nagyon nagy küzdelmek árán jutottam el végeredményig! De itt a bizonyiték, hogy nem lehetetlen!!" - írta fotójához Varga Viktor egykori szerelme.


A lényegről azonban elvonja figyelmét Cinthya elképesztően vékony dereka, és kockás hasa. Ezt pedig a követők sem hagyták szó nélkül, a gratulációk mellett többen szóvá tették, hogy rettentően sovány, azzal is megvádolták, hogy hánytatja magát:
"Anorexia nervosa", "Hánytatod magad?, "Legyetek ti is ilyen beteges testalkatúak..." - írták a vádaskodók.

Az egykori versenytárs Schumacher állapotáról: "Tragikus dolog ez"http://www.life.hu/sztarok/20180415-az-egykori-versenytars-schumacher-allapotarol-tragikus-dolog-ez.htmlTovábbra sem tudni semmi konkrétat Michael Schumacher állapotáról, családja a pilóta 2013-as síbalesete óta hallgat. Barátok, egykori kollégák nyilatkoznak néha, és utalnak arra, hogy éppen van, vagy nincs remény a felépülésre. Most is ez történt, Schumi egykori Formula-3-as riválisa, Michael Bartels szólalt meg. TV + Sztárok--Bikinis testet villantott Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-bikinis-testet-villantott-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa elutazott: Dubaiban nyaral.TV + SztárokOrigoWossala Rozina Gáspár Beáról: "Azt hitte, haragudni fogok rá"http://www.life.hu/sztarok/20180415-wossala-rozina-gaspar-bearol-azt-hitte-haragudni-fogok-ra-konyhafonok.htmlGáspár Bea vette át Wossala Rozina helyét A Konyhafőnök című műsorban. Bea a nézőktől kap hideget-meleget, ám Rozina nem haragszik rá, sőt örül, hogy neki adhatta át a zsűrizést.TV + SztárokNem akar találkozni Tahi Tóth László özvegyével a színész hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-nem-akar-talalkozni-tahi-toth-laszlo-ozvegyevel-karaszy-szilvia-zongoramuvesszel-a-szinesz-hasonmasa.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót: most az is kiderült, miért. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKínai popsztár lopta el a Neoton dalát: nem biztos, hogy érvényesíthetőek a szerzői jogokhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-kinai-popsztar-lopta-el-a-neoton-dalat-nem-biztos-hogy-ervenyesithetoek-a-szerzoi-jogok.htmlA Neoton Família egyik nagy slágerét, a Karnevált lopta el egy kínai popsztár, amivel nagy pénzeket kaszált, ám nem biztos, hogy a zenekar bármit is lát majd a jogdíjakból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.