Feleségül veszi 35 éves barátnőjét, Alejandra Silvát Richard Gere

esküvő házasság Richard Gere menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra bekötik Hollywood egykori szívtiprójának fejét: Richard Gere a következő hónapban feleségül veszi 35 esztendős barátnőjét, Alejandro Silvát.

Richard Gere és barátnője, a nála 33 esztendővel fiatalabb Alejandra Silva immár lassan 3 éve alkotnak egy párt és boldogabbak, mint valaha. A Real Madrid korábbi alelnökének lányát a hírek szerint még novemberben jegyezte el a színész és a szűkkörű esküvőre várhatóan május 5-én kerül sor Washingtonban – számolt be róla a Mirror.

Richard Gere már kétszer volt házas, első felesége Cindy Crawford volt.

Richard Gere harmadjára is megnősül Forrás: Getty Images/2017 Fotonoticias/Fotonoticias
Bikinis testet villantott Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-bikinis-testet-villantott-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa elutazott: Dubaiban nyaral.TV + SztárokOrigoSmink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCáfolja szakításuk hírét Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cafolja-friderikaval-valo-szakitasuk-hiret-pinter-tibor.htmlNemrégiben felmerült a hír, hogy Pintér Tibor és fiatal párja, Friderika szakítottak. A lány már napokkal ezelőtt cáfolta a hírt, most pedig a színész is megszólalt, TV + SztárokOrigoÍgy készül A Nagy Duettre Erdélyi Tímea és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-igy-keszul-az-elso-a-nagy-duettre-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor.htmlA párosnak a lehető legőrültebb és legvagányabb oldalára lesz szüksége A Nagy Duett első adásában. TV + SztárokOrigoKínai popsztár lopta el a Neoton dalát: nem biztos, hogy érvényesíthetőek a szerzői jogokhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-kinai-popsztar-lopta-el-a-neoton-dalat-nem-biztos-hogy-ervenyesithetoek-a-szerzoi-jogok.htmlA Neoton Família egyik nagy slágerét, a Karnevált lopta el egy kínai popsztár, amivel nagy pénzeket kaszált, ám nem biztos, hogy a zenekar bármit is lát majd a jogdíjakból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.