Terhes lehet Emily Ratajkowski: rejtélyes fotót posztolt

házasság várandós terhes Emily Ratajkowski gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandós lehet Emily Ratajkowski, legalábbis erre következtetnek a rajongók kedvencük legfrissebb fotójából.

Pár hete mindenki meglepetésként ért a hír, miszerint férjhez ment Emily Ratajkowski. Most pedig úgy tűnik, még jobban felgyorsultak az események a modell életében, rajongói szerint ugyanis terhes lehet.

A szépség egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen egy narancsot tart a hasánál, és csupán annyit írt hozzá sejtelmesen, hogy „gyümölcsöt hordva".

Persze egy aprócska villantás ezúttal sem maradhatott el, a tőle szokásos módon mutatott egy kicsit a melleiből is követői legnagyobb örömére.

Bearing fruit

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Megszólalt a szemtanú, aki ott volt Berki Krisztián és Baukó Éva vitájánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-megszolalt-a-szemtanu-aki-ott-volt-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajanal.htmlA FEM3 Café egyik adása közben veszett össze Baukó Éva és műsorvezető-társa, Berki Krisztián. A hölgy, aki vendég volt a műsorban akkor, elmondta, hogya érezte magát ebben a kellemetlen szituációban. TV + SztárokOrigoApró sortban és extrán kivágott felsőben fesztiválozik Vajna Timi a Coachellánhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-apro-sortban-es-extran-kivagott-felsoben-fesztivalozik-vajna-timi-a-coachellan.htmlÁprilis 13-án keződött a Coachella fesztivál a Colorado-sivatagban, ahonnan természetesen Vajna Timi sem hiányozhat.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180415-cinthya-dictator-sovanyabb-mint-valaha.htmlÖrömhírről számolt be Cinthya Dictator: nagy küzdelmek árán sikerült leadni a szakdolgozatát. Fotót is posztolt, kezében a művel.TV + Sztárok--Az egykori versenytárs Schumacher állapotáról: "Tragikus dolog ez"http://www.life.hu/sztarok/20180415-az-egykori-versenytars-schumacher-allapotarol-tragikus-dolog-ez.htmlTovábbra sem tudni semmi konkrétat Michael Schumacher állapotáról, családja a pilóta 2013-as síbalesete óta hallgat. Barátok, egykori kollégák nyilatkoznak néha, és utalnak arra, hogy éppen van, vagy nincs remény a felépülésre. Most is ez történt, Schumi egykori Formula-3-as riválisa, Michael Bartels szólalt meg. TV + Sztárok--Bikinis testet villantott Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-bikinis-testet-villantott-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa elutazott: Dubaiban nyaral.TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.