Így néz ki Zimány Linda smink nélkül: fotó

fotó smink nélkül Zimány Linda arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda egyáltalán nem fél megmutatni, hogyan is néz ki maga természetességében: smink nélküli fotót tett közzé.

A modell nagyon sokat foglalkozik azzal, hogy külseje mindig tökéletes legyen, legutóbb éppen ezért vett rész egy arckezelésen, aminek végeredményét Insagtram-oldalán mutatta meg a követőinek. Ugyan az előtte fotót nem láthattuk, az utána képet mindenkivel megosztotta, ráadásul smink nélkül fotózta le magát. A kommentelői persze nem győzik dicsérni, mindenki szerint csodálatosan fest Linda.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Pártos Csillát és fiát kilakoltathatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-partos-csillat-es-fiat-kilakoltathatjak.htmlKi kell költöznie Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai otthonából, eddig tartott a türelmi időszak. Új lakás után kell néznie a volt műsorvezetőnek és gyermekének. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győzőt felmentette a rendőrség, de a Romantic összes fellépését visszamondtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gaspar-gyozot-felmentette-a-rendorseg-de-a-romantic-osszes-fellepeset-visszamondtak.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA britek kiakadtak Kamillára: nem akarják, hogy királyné legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-britek-kiakadtak-camillara-nem-akarjak-hogy-kiralyne-legyen.htmlMinden jel arra utal, hogy Kamilla hercegné már javában készül arra, hogy királyné legyen. A britek azonban nem nagyon örülnek ennek. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow megházasodott: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-gwyneth-paltrow-meghazasodot-brad-falchuk-forgatokonyvirohoz-ment-hozza.htmlA legnagyobb titokban mondta ki ismét a boldogító igent Gwyneth Paltrow: Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz ment hozzá. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-a-nagy-duett-rozsa-gyorgy-kulonleges-dolgot-kert-csobot-adeltol.htmlCsobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.