Váratlanul rosszul lett Emilio felesége, Jellinek Tina, kisbaba is állhat a háttéren

Forrás: Spotlightmedia -
Jellinek Tina terhesség Tina Bangó Margit várandósság Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden napja jó hangulatban telik az Emilio famíliának, így még sosem volt arra példa, hogy ilyen nagy legyen a riadalom, mint a mai adásban. Tina ugyanis váratlanul rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Mint kiderült: akár egy aprócska kisbaba is okozhatta a nagy riadalmat.

Egy kis főzőcske, némi zenehallgatás, takarítás: nagyjából ezekkel telt Jellinek Tina napja egészen addig, amíg a háziasszony rosszul nem kezdte érezni magát. Tina, Emilio és Vivike a nap végén Bangó Margithoz látogattak át, ahol Tina már rosszullétre panaszkodott.

"Valami nincs rendben a gyomrommal. Lehet, hogy elrontottam vagy valami olyat ettem, nem tudom, de valami nincs rendben vele" - mesélte nagymamájának Tina, akinek állapota egyre csak rosszabbodott. A helyzet annyira súlyossá vált, hogy mire hazaértek Tina fejvesztve rohant a mosdóba és mivel hosszú percekig nem tudta elhagyni a mellékhelyiséget a folyamatos hányinger miatt Emilio jobbnak látta, ha orvost hív feleségéhez. A doktor miután megvizsgálta Tinát és tüzetesen végigkérdezte az elmúlt napokról egy javaslattal élt a gyengélkedő asszonynak.

Vajon miért lett rosszul Tina? Forrás: Spotlightmedia

"Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászát. Azok alapján amit elmondott, nem lehet kizárni, hogy terhesség áll a háttérben. Addig is egy tesztet is érdemes lenne elvégezni" - javasolta az orvos, amely mondatok hallatán Emilio és Vivi majd kiugrottak a bőrükből és nem győztek bizakodni, hogy Tina rosszullétének hátterében valóban gyermekáldás áll. Tina azonban már nem volt ennyire lelkes, mikor a terhesség gyanúja szóba került. "Nem gondoltam rá, hogy terhesség állhat a háttérben, mert nem akarom beengedni a gondolatot a fejembe. Biztos, hogy mindenki örülne neki és én is azt mondom, ha a jóisten úgy hozná, hogy babát várok örülnék, de nem erre készültem" - mondta Tina, akinek viszontagságokkal teli estéjét ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.

Meghan Markle-t befogadta a királyi család, valaki mégsem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180416-meghan-markle-t-befogadta-a-kiralyi-csalad-valaki-megsem-szereti.htmlMeghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt. TV + Sztárok--Szilágyi Szilvia, Caramel felesége fehérneműs fotót osztott meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-szilagyi-szilvia-caramel-felesege-fehernemus-fotot-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlCaramel mindig stílusos és gyönyörű felesége, Szilágyszi Szilvia ritkán mutatja meg magát fehérneműben vagy akár bikiniben, most azonban egy szexi, mégis ízléses fehérneműs képet töltött fel közösségi oldalára. TV + Sztárok--Schobert Norbi 47 éves lett: így köszöntötték születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-schobert-norbi-47-eves-lett-igy-koszontottek-szuletesnapjan.htmlSchobert Norbi betöltötte a 47. életévét, természetesen felesége, Rubint Réka és az Alakreform táborosok nem felejtkeztek el a jeles napról: így köszöntötték a fitneszgurut. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoJohn Travolta és Tom Cruise gyűlöli egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-john-travolta-es-tom-cruise-gyuloli-egymast-szcientologia.htmlHatalmas harc folyik a Szcientológia Egyház tagjai között, Tom Cruise és John Travolta például nem is szólnak egymáshoz. TV + SztárokAFPÍgy néz ki Zimány Linda smink nélkül: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-igy-nez-ki-zimany-linda-smink-nelkul.htmlZimány Linda egyáltalán nem fél megmutatni, hogyan is néz ki maga természetességében: smink nélküli fotót tett közzé. TV + SztárokOrigoKelemen Anna vacsorapartnere nem ment el az étterembe, pedig ő nyerte a szavazós randithttp://www.life.hu/sztarok/20180416-kelemen-anna-vacsorapartnere-nem-ment-el-az-etterembe-pedig-o-nyerte-a-szavazos-randit.htmlKelemen Anna betartotta ígéretét, és tényleg elment volna vacsorázni azzal a férfival, aki megnyerte a randevút. A sorsoláson azok vehettek részt, akik elmentek szavazni április 8-án. N. Zsolt azonban nem jelent meg a vacsorán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.