A Nagy Duett három kismamájára orvosok vigyáznak az élő show alatt

anyaság Csobot Adél A Nagy Duett Nagy Adri várandósság kismama Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három kismama is szerepel A Nagy Duett című show műsorban, a leendő édesanyák azt mondják, jól bírják a próbákat és az élő közvetítéseket is, az pedig különösen jól esik nekik, hogy orvosok vigyáznak rájuk a közvetítések alatt. 

Orvosi stáb áll készenlétben az élő közvetítések alatt, hogy A Nagy Duett három kismamájára, Csobot Adélra, Nagy Adrira és Kollányi Zsuzsira vigyázzanak. A Ripost cikke szerint a kismamák nemcsak az orvosok, de a stáb részéről is érzik a plusz törődést.

"Bármerre megyek a próbák és az élő show alatt, mindig jön egy figyelmes kolléga, aki alám tol egy széket, hogy pihenjek a szabad percekben. Arra is folyton figyelmeztetnek, hogy igyak elég folyadékot, az öltözőmet pedig telepakolták gyümölccsel" - mesélte a lapnak Nagy Adri, aki idén zsűriként áll helyt a műsorban.

Csobot Adél már második gyermekét várja Forrás: Instagram/csobotadel

Csobot Adél azt is elárult, hogy az első adást nemcsak ő, de a pocakjában növekvő kisfiú is imádta. "A figyelmességre pedig tényleg nem lehet semmi panasz" - mondta az énekesnő. Kollány Zsuzsi, aki az első adásra tartogatta a hírt, miszerint állapotos, azt mondja, élvezi, hogy csak arra kell koncentrálnia, jól szerepeljenek, hiszen a kollégák folyamatosan figyelnek rá, hogy jól legyenek.

Kollányi Zsuzsi érzi, hogy figyelnek rá Fotó: Csudai Sándor - Origo

A TV2 sajtóosztálya is azt nyilatkozna, rugalmasak, maximálisan odafigyelnek arra, hogy a három édesanya kényelmesen készülhessen az adásokra.

Nagy Adri az ítészek között ül Forrás: Nagy Adri Facebook
Kelemen Annával levélben tudatta a kisorsolt férfi, hogy nem megy el a randevúrahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kelemen-annaval-elvelben-tudatta-a-kisorsolt-ferfi-hogy-nem-megy-el-a-randevura.htmlKelemen Anna saját magát ajánlotta díjként, nyereményjátékot hirdetett oldalának követői között. Aki elment az országgyűlési választásra szavazni, azok között sorsolt, a nyertes pedig egy estét tölthetett vele. Ám a szerencsés férfi nem jelent meg a randevún, levélben tudatta az okát. TV + SztárokOrigoBaukó Éva Facebookon üzent Berki Krisztián szerelmének, Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bauko-eva-facebookon-uzent-berki-krisztian-szerelmenek-mazsinak.htmlBaukó Éva buktatta le Berki Krisztiánt szerelme előtt, ugyanis elárulta, hogy a celeb még mindig fent van Tinderen. Mazsi azonban leszögezte, őt nem zavarja, hogy párja társkereső alkalmazást nyomogat unalmában, Baukó Éva pedig nem hagyta szó nélkül Katona Renáta szavait. TV + Sztárok--Már nem Nagy Niki a Budapesten élő milliárdos, Josh Cartu szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-nem-nagy-niki-a-budapesten-elo-milliardos-josh-cartu-szerelme.htmlA Magyarországon élő kanadai milliárdos, Josh Cartu megmutatta szerelmét és luxuslakását: egy izraeli modell csavarta el a fejét, bár nemrég még a magyar szépségkirálynővel, Nagy Nikivel kavart. TV + Sztárok--Majka kisebbik fia, Olivér vagány frizurát kapott, Hajni megkönnyezte a változást: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-majka-kisebbik-fia-oliver-vagany-frizurat-kapott.htmlBár Hajni nagyon szerette Olivér hosszú, szőke fürtjeit, ideje volt vagányabb frizurára váltani. Azért az anyuka megkönnyezte kicsit a változást. TV + SztárokOrigoBódi Csabi híres család sarját szeretné fia feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bodi-csabi-hires-csalad-sarjat-szeretne-fia-felesegenek.htmlKét családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. TV + Sztárok--Bódi Csabi híres család sarját szeretné fia feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bodi-csabi-hires-csalad-sarjat-szeretne-fia-felesegenek.htmlKét családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.