A naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújt

fotózás Kiszel Tünde Szörnyella de Frász 101 kiskutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. 

A 101 kiskutya című rajzilm főgonosza, Szörnyella de Frász neve kevés embernek cseng ismeretlenül. A szőrme iránti megszállottságáról híres nőalak most élőben is megelevenedett Kiszel Tünde segítségével. Természetesen anélkül, hogy egyetlen állatot is bántani kellett volna.

A naptárdíva ugyanis Szörnyella de Frász bőrébe bújt egy fotósorozat kedvéért, ahol gyerekmodellekkel együtt pózolt egy limuzin előtt.

Hatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vízben lubickolva mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mihalik-eniko-vizben-lubickolva-mutatta-meg-idomait.htmlMihalik Enikő igazán szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit: hableányként lubickolva mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megmutatta rejtett tetoválását a Reggeli című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kiss-ramona-megmutatta-rejtett-tetovalasat-a-reggeli-cimu-musorban.htmlA műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. TV + SztárokOrigoRendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs egy hátborzongató állatot talált a kertjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-sebestyen-balazs-egy-hatborzongato-allatot-talalt-a-kertjeben.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Sebestyén Balázs azt a furcsa állatot, amelyet kisfia talált a kertjükben. Követői segítségét kérte az azonosításhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.