Camila Morrone Leonardo DiCaprio új barátnője

modell Camila Morrone Coachella fesztivál szerelem Leonardo DiCaprio Al Pacino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy gyönyörű, fiatal modellre vetett szemet Leonardo DiCaprio: ezúttal Al Pacino nevelt lányával, Camila Morronéval jött össze.

Szép kis listát állíthatna össze Leonardo DiCaprio, ha összeírná, mely gyönyörű modellekkel járt együtt az elmúlt években. Említhetnénk Eva Herzigovát, Nina Agdalt és Bar Refaelit, most pedig egy újabb fiatal szépség csavarta el a fejét. A legújabb kiválasztott nem más, mint Camila Morrone, akinek édesanyja, Lucila Solá mostanában Al Pacinóval van együtt - számolt be róla a DailyMail.

A párt legutóbb a Coachella fesztiválon látták együtt ölelkezve, csókolózva. Láthatóan nem zavarta őket a nagy tömeg, a lesifotósok hamar felismerték és le is fotózták őket.

Bár próbáltak elrejtőzni, hamar lebuktak Forrás: WireImage/2018 Cassidy Sparrow/Cassidy Sparrow

Camila és DiCaprio között összesen 23 év a korkülönbség. A fiatal modell abban az évben született, amikor a színész épp a Titanicot forgatta.

Mariah Carey-t volt menedzsere vádolja szexuális zaklatással, állítólag pénzzel is tartozik nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mariah-carey-t-volt-menedzsere-vadolja-szexualis-zaklatassal-allitolag-penzzel-is-tartozik-neki.htmlNehéz időszaknak néz elébe Mariah Carey, volt menedzsere, Stella Stolper ugyanis azt állítja, hogy az énekesnő szexuálisan zaklatta őt. Sőt: állítása szerint pénzzel is tartozik neki volt munkaadója, valamint jogtalanul bocsátotta el szerződése lejárta előtt. TV + Sztárok--Magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-maganeleti-valsag-miatt-torolte-magat-a-facebookrol-liptai-claudia-kozossegi-oldal.htmlLiptai Claudia elárulta, 8 éve egy nagyobb magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról. TV + SztárokOrigoA naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20180417-a-naptardiva-kiszel-tunde-ezuttal-szornyella-de-frasz-borebe-bujt.htmlKiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. TV + SztárokOrigoHatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Rendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.