párkacsolat harmadik fél hűtlenség énekesnő Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél.

Lola és vőlegénye, Bence tavaly ősszel szakított és fújta le az esküvőt. Az énekesnőnek azóta nincs új párja, de ettől függetlenül boldognak érzi magát. Most a Micsoda nők! című műsorban vallott arról, hogyan is jutottak el egykori párjával a szakításig.

Jött egy harmadik. És nem azt mondom, hogy klasszikusan olyan hűtlenség történt, hogy engem hónapokon keresztül csaltak, de azt gondolom, hogy, ha valaki a napjának az apró-cseprő gondjait, dolgait mással beszéli meg, és nem érzi, hogy ez probléma, vagy akár bizalmaskodik valakivel velem kapcsolatban, szerintem az nem korrekt. Ha mondjuk, én most elkezdenék egy sráccal barátkozni úgy, hogy van egy komoly párkapcsolatom, amiben vannak problémák, és elmondom, hogy mik ezek a problémák, akkor persze, hogy a másik srác mindent megpróbál, hogy azokat a lyukakat betömködje" – mesélte Lola a műsorban.

Az énekesnő elárulta azt is, nagy szerelem volt az övéké, ugyanakkor egy idő után elmúltak az érzések és már nem működött a kapcsolatuk. Úgy érzik, a szakítással csak jót tettek egymásnak. A mai napig jóban vannak egyébként, gyakran beszélgetnek munkáról.

Bikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját.TV + SztárokOrigoHelen Mirren elfogadta a halált: ez is része az életnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-helen-mirren-elfogadta-a-halalt-ez-is-resze-az-eletnek.htmlHelen Mirren, az elképesztően tehetséges színésznő egészséges, és nagyon tevékeny életet él, de már készül a halálra.TV + Sztárok--Nagy Adri, a Nagy Duett zsűritagja elárulta, mi lesz, ha élő műsorban indul be a szülés: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-nagy-adri-elarulta-mi-lesz-ha-elo-musorban-indul-be-a-szules-video.htmlA Nagy Duett egyik ítésze, Nagy Adri kismama, már a hetedik hónapban van, de szerinte nincs miért aggódni, mint mondta, bőven kihúzza a műsor végéig sőt, a tervei szerint még a show után marad ideje arra is, hogy felkészüljön a szülésre. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, a két zsűritársára, vagyis Pápai Jocira és Kasza Tibire nem számíthat, ha mégis beindulna a szülés, de van azért olyan tagja a csapatnak, akire támaszkodhat. TV + SztárokOrigoNótár Mary és menedzsere ügyében ítélet született: fizetniük kell egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-notar-mary-es-menedzsere-ugyeben-itelet-szuletett-fizetniuk-kell-egymasnak.htmlNótár Mary és menedzsere között megromlott a viszony, kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt. Több tanú meghallgatása után ítélet született az ügyben, végre kiderült, kinek van igaza. TV + Sztárok--Ismert embert szeret Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-ismert-embert-szeret-hodi-pamela-uj-par.htmlVégre nem csak Berki Krisztiánra, hanem Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, méghozzá egy ismert férfi személyében. TV + Sztárok--Berki Krisztián véletlenül maradt fent a Tinderen: ő mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-berki-krisztian-allitasa-szerint-veletlenul-maradt-fent-a-tinderen.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszültek egymásnak, amikor az egykori villalakó nehezményezte, hogy nem hagyja kibontakozni őt társa műsorvezetőként. A nyilvános csatározásban a botrányhősnő elmondta: Berki fent van a Tinderen, amit a műsor szüneteiben szívesen nézeget is...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.