Kelemen Annával levélben tudatta a kisorsolt férfi, hogy nem megy el a randevúra

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
étterem szavazás Kelemen Anna Randevú levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna saját magát ajánlotta díjként, nyereményjátékot hirdetett oldalának követői között. Aki elment az országgyűlési választásra szavazni, azok között sorsolt, a nyertes pedig egy estét tölthetett vele. Ám a szerencsés férfi nem jelent meg a randevún, levélben tudatta az okát. 

Levélben közölte Kelemen Annával távolmaradásának okát N. Zsolt. Ő nyerte meg ugyanis a lehetőségét annak, hogy a szőke dívával töltsön egy estét. Annácska azok között sorsolt, akik elmentek szavazni. Mivel a férfi csak virágot és levelet küldött maga helyett, a barátaival vacsorázott.

"Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva" nyúl, örök csodálattal: Zsolt." - írta levelében a nyertes N. Zsolt.

Kelemen Anna a Borsnak azt mondta, hogy sms-ezéseik alapján visszafogott, kedves fickónak tűnt. "Egy sima vacsoráról volt csak szó, aminek során bármiről szívesen elbeszélgettem volna" - mondta az egykori nyuszilány, aki már arra is gondolt, hogy esetleg a férfinek komoly kapcsolata van, és a vacsora félreértésekre adott volna okot.

"Sajnálom, hogy Zsolt végül így megfutamodott, és nem ismerhettem meg személyesen. Ennek ellenére korrektnek tartom, hogy jelezte felém, mégsem jön el a randevúra. Aranyos, amit írt, köszönöm a levelet és a virágot" - mondta Kelemen Anna a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.