Mariah Carey-t volt menedzsere vádolja szexuális zaklatással, állítólag pénzzel is tartozik neki

#MeToo pénz tartozás Mariah Carey menedzser per szexuális zaklatás feljelentés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszaknak néz elébe Mariah Carey, volt menedzsere, Stella Stolper ugyanis azt állítja, hogy az énekesnő szexuálisan zaklatta őt. Sőt: állítása szerint pénzzel is tartozik neki volt munkaadója, valamint jogtalanul bocsátotta el szerződése lejárta előtt. 

Azt állítja Stella Stolper, Mariah Carey volt menedzsere, hogy az énekesnő többször meztelenül mutatkozott előtte és szexuálisan zaklatta őt. Ezt még azzal is megfejelte, hogy Carey szerződésének lejárta előtt bocsátotta el őt jogtalanul, valamint pénzzel is tartozik neki - írja a Metro.

Stella Stolper már bírósághoz fordult, követeli, ami neki jár. Az énekesnő és ügyvédei tagaják a vádakat, felkészültek arra, hogy megnyerjék az ütközetet. Mariah Carey-nél egyébként nemrégiben bipoláris személyiségzavart diagnosztizáltak.

Az énekesnő mindent tagad Forrás: AFP/Jack Guez

A naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20180417-a-naptardiva-kiszel-tunde-ezuttal-szornyella-de-frasz-borebe-bujt.htmlKiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. TV + SztárokOrigoHatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vízben lubickolva mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mihalik-eniko-vizben-lubickolva-mutatta-meg-idomait.htmlMihalik Enikő igazán szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit: hableányként lubickolva mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megmutatta rejtett tetoválását a Reggeli című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kiss-ramona-megmutatta-rejtett-tetovalasat-a-reggeli-cimu-musorban.htmlA műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. TV + SztárokOrigoRendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.