Megkéselték Nagy Ervint A Tanár című sorozatban

Forrás: AFP -
Nagy Ervin mentő A Tanár (sorozat) sorozat késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkéselik Nagy Ervint A Tanár legújabb epizódjában. A főszereplőt a késszúrás miatt kórházba is viszik.

Egy lány miatt tör ki balhé Szilárd, azaz Nagy Ervin osztályában A Tanár című sorozat legutóbbi epizódjában. A fiúk egymásra támadnak, és végül egy késsel az osztályfőnököt sikerül megsebesíteni a lábánál. A sebesülés nem súlyos, de azért a tanárt mentővel kórházba viszik a történet szerint.

Verekedés tör ki Forrás: RTL Klub

A főszereplőt kórházba viszik Forrás: RTL Klub
Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina egy pár: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egy-par-kozos-foto.htmlKözös fotót posztolt Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A sztárpár immár ország-világ előtt vállalja szerelmét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMariah Carey-t volt menedzsere vádolja szexuális zaklatással, állítólag pénzzel is tartozik nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mariah-carey-t-volt-menedzsere-vadolja-szexualis-zaklatassal-allitolag-penzzel-is-tartozik-neki.htmlNehéz időszaknak néz elébe Mariah Carey, volt menedzsere, Stella Stolper ugyanis azt állítja, hogy az énekesnő szexuálisan zaklatta őt. Sőt: állítása szerint pénzzel is tartozik neki volt munkaadója, valamint jogtalanul bocsátotta el szerződése lejárta előtt. TV + Sztárok--A naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20180417-a-naptardiva-kiszel-tunde-ezuttal-szornyella-de-frasz-borebe-bujt.htmlKiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. TV + SztárokOrigoHatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Rendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.