Mihalik Enikő vízben lubickolva mutatta meg idomait: fotó

"Forrás: Instagram/davidbellemere " -
fotó víz Mihalik Enikő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő igazán szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit: hableányként lubickolva mutatta meg idomait.

Szerencsére attól, hogy Mihalik Enikőnek komoly kapcsolata van, a modell nem feledkezik el a hálás rajongóiról. Nem váltott szemérmesebb fotókra Instagram-oldalán, még mindig ugyanolyan lelkesen posztolja a szexibbnél szexibb felvételeket. A legutóbbi fotója is felforrósítja a hangulatot, ugyanis a modell bikiniben mutatta meg testét, miközben a vízben lubickol, akár egy igaz hableány. Természetesen a követői imádják.

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Már 16 évesen is ennyire dögös volt Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-16-evesen-is-ennyire-dogos-volt-hargita-bea-foto.htmlEgy régi fotót osztott meg magáról Hargitai Bea közösségi oldalán: már 16 évesen is igazi bombázó volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMarjai Judit 50 évesen mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-marjai-judit-50-evesen-mutatta-meg-testet.htmlA magyar Marilyn Monroe-ként is ismert Marjai Judit 50 évesen is igazi bombázó: szexi szerelésben mutatta meg idomait.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját.TV + SztárokOrigoHelen Mirren elfogadta a halált: ez is része az életnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-helen-mirren-elfogadta-a-halalt-ez-is-resze-az-eletnek.htmlHelen Mirren, az elképesztően tehetséges színésznő egészséges, és nagyon tevékeny életet él, de már készül a halálra.TV + Sztárok--Ismert embert szeret Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-ismert-embert-szeret-hodi-pamela-uj-par.htmlVégre nem csak Berki Krisztiánra, hanem Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, méghozzá egy ismert férfi személyében. TV + Sztárok--Nagy Adri, a Nagy Duett zsűritagja elárulta, mi lesz, ha élő műsorban indul be a szülés: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-nagy-adri-elarulta-mi-lesz-ha-elo-musorban-indul-be-a-szules-video.htmlA Nagy Duett egyik ítésze, Nagy Adri kismama, már a hetedik hónapban van, de szerinte nincs miért aggódni, mint mondta, bőven kihúzza a műsor végéig sőt, a tervei szerint még a show után marad ideje arra is, hogy felkészüljön a szülésre. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, a két zsűritársára, vagyis Pápai Jocira és Kasza Tibire nem számíthat, ha mégis beindulna a szülés, de van azért olyan tagja a csapatnak, akire támaszkodhat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.