Nótár Mary és menedzsere ügyében ítélet született: fizetniük kell egymásnak

2018.04.17. 07:24

Nótár Mary és menedzsere között megromlott a viszony, kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt. Több tanú meghallgatása után ítélet született az ügyben, végre kiderült, kinek van igaza.

Nótár Mary és menedzsere, Lakatos Róbert évekig dolgoztak együtt, de egyszer csak megromlott közöttük a viszony. Hogy miért, arról eltérő nyilatkozatokat tettek. Nótár Mary például azt állította, hogy menedzsere anyagi károkat okozott neki, és erőszakkal fogva tartotta, míg a menedzsere az énekesnő terhességét titulálta színjátéknak.

Megszületett az ítélet Nótár Mary és menedzserének, Lakatos Róbertnek az ügyébenForrás: Instagram Nótár Mary

Kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt, a bíróság pedig hosszú tárgyalási nap után, több tanú meghallgatásával hozott ítéletet ügyükben. A kereset egyik részében a Lakatos Róbert által vezezett Skyforce Kft. nevű cég javára döntöttek, míg a másik részében Nótár Marynek adtak igazat. Mindkét félnek 500 ezer forint sérelmi díjat kell kifizetnie a másiknak, és a perköltségeken is osztoznak. Ez azt jelenti, hogy Nótár Maryt elmarasztalták, amiért azt állította, hogy erőszakkal fogva tartotta őt menedzsere, míg Lakatos Róbertnek az az állítása nem volt helytálló, hogy Nótár Mary terhessége nem volt igaz - írja a Blikk

Lakatos RóbertNótár Marymenedzserítélet