Nótár Mary és menedzsere ügyében ítélet született: fizetniük kell egymásnak

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary Lakatos Róbert menedzser ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary és menedzsere között megromlott a viszony, kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt. Több tanú meghallgatása után ítélet született az ügyben, végre kiderült, kinek van igaza.

Nótár Mary és menedzsere, Lakatos Róbert évekig dolgoztak együtt, de egyszer csak megromlott közöttük a viszony. Hogy miért, arról eltérő nyilatkozatokat tettek. Nótár Mary például azt állította, hogy menedzsere anyagi károkat okozott neki, és erőszakkal fogva tartotta, míg a menedzsere az énekesnő terhességét titulálta színjátéknak.

Megszületett az ítélet Nótár Mary és menedzserének, Lakatos Róbertnek az ügyében Forrás: Instagram Nótár Mary

Kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt,

a bíróság pedig hosszú tárgyalási nap után, több tanú meghallgatásával hozott ítéletet ügyükben.

A kereset egyik részében a Lakatos Róbert által vezezett Skyforce Kft. nevű cég javára döntöttek, míg a másik részében Nótár Marynek adtak igazat. Mindkét félnek 500 ezer forint sérelmi díjat kell kifizetnie a másiknak, és a perköltségeken is osztoznak. Ez azt jelenti, hogy Nótár Maryt elmarasztalták, amiért azt állította, hogy erőszakkal fogva tartotta őt menedzsere, míg Lakatos Róbertnek az az állítása nem volt helytálló, hogy Nótár Mary terhessége nem volt igaz - írja a Blikk.

Berki Krisztián véletlenül maradt fent a Tinderen: ő mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-berki-krisztian-allitasa-szerint-veletlenul-maradt-fent-a-tinderen.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszültek egymásnak, amikor az egykori villalakó nehezményezte, hogy nem hagyja kibontakozni őt társa műsorvezetőként. A nyilvános csatározásban a botrányhősnő elmondta: Berki fent van a Tinderen, amit a műsor szüneteiben szívesen nézeget is...TV + SztárokOrigoAzt jósolták, hogy Meghan Markle nem lesz oldog házasságában Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-azt-josoltak-hogy-meghan-markle-nem-lesz-oldog-hazassagaban-harry-herceggel.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, de nem sok jót jósolnak a házasságuknak. A híres feminista, Germaine Greer szerint Meghan hamar menekülni akar majd. TV + Sztárok--Menyasszonyi ruhákat próbált Weisz Fanni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-menyasszonyi-ruhakat-probalt-weisz-fanni-video.htmlMár csak pár hónap és oltár elé áll Weisz Fanni és vőlegénye, Péter. Éppen ezért eljött az idő, hogy a gyönyörű modell kiválassza menyasszonyi ruháját. TV + SztárokOrigoMélyen dekoltált felsőben szelfizett Tóth Gabi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-melyen-dekoltalt-felsoben-szelfizett-toth-gabi-foto.htmlEgy merész fotóval dobta fel rajongói napját Tóth Gabi: dekoltázsáról posztolt. TV + SztárokOrigoVáratlanul rosszul lett Emilio felesége, Jellinek Tina, kisbaba is állhat a háttérenhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-varatlanul-rosszul-lett-emilio-felesege-jellinek-tina.htmlSzinte minden napja jó hangulatban telik az Emilio famíliának, így még sosem volt arra példa, hogy ilyen nagy legyen a riadalom, mint a mai adásban. Tina ugyanis váratlanul rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Mint kiderült: akár egy aprócska kisbaba is okozhatta a nagy riadalmat.TV + Sztárok--Sztármamák, akik a dadákra bízzák a gyermeknevelést: Jessica Albától Heidi Klumighttp://www.life.hu/sztarok/20180416-sztarmamak-akik-a-dadakra-bizzak-a-gyermekneveles-jessica-alba-heidi-klum.htmlA legtöbb nőnek ügyesen sikerül összeegyeztetnie a munkát a gyermekneveléssel, de sokaknak szükségük van segítségre. Néhány szármama például gyakran támaszkodik dadákra, hogy gyorsan folytathassa karrierjét, bár ezzel lemond nagyon sok fontos eseményről is, ami a gyermek életében történik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.