Polgár Tünde titkolózik feleségtársai előtt, sírva fakadt a műsorban

luxus Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Vasvári Vivien Csősz Boglárka titok sírás Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországra költözésének okairól faggatták Polgár Tündét a Feleségek luxuskivitelben szereplői, ő azonban nem akarta elárulni, Amerika helyett miért választották Magyarországot. Egy ponton könnyeivel is küzdenie kellett. 

"Úgy alakult az életünk, főleg az én eletem, hogy úgy éreztük, jobb, ha most itthon vagyunk, de ezt hagyjuk inkább egy másik alkalomra" - mondta a Feleségek luxuskivitelben című műsorban Polgár Tünde, amikor Vasvári Vivien arról faggatta, hogy miért vannak Amerika helyett inkább Magyarországon.

A titok végül nem derült ki, azonban a következő adás előzeteséből kiderül, hogy Dalma és Vivi babaváró buliján ismét konfliktusra lehet számítani. Tünde el is sírja majd magát, úgy lehet sejteni, a lányok ismét a kínos témát feszegetik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.