Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár.

Hella elmondta, hogy a feljelentéssel a színésznő kihúzta alóla a karrierje lehetőségét, munkahelyéről kirúgták, alkalmi munkákból él, ráadásul retteg is. A teljes videót itt megnézheted:

A Life.hu riporterének exkluzív interjút adott Hella, amit itt nézhetsz meg.

Itt tart Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20180418-itt-tart-krencsey-hella-es-a-leszbikus-magyar-szineszno-ugye-birosag-elott.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A szakítás után a művész bántalmazás miatt beperelte őt. Hella viszont azt állítja, pont, hogy a színésznő bántalmazta őt - ezt pedig képekkel is tudja bizonyítani. A Mokkában őszintén vallott érzéseiről a leszbikus szerető, a jogi lépésekről pedig Kiss D. Csaba ügyvéd nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő-tóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kiderul-vv-novozanszki-fanni-holttestet-talaltak-e-meg-a-ferto-toban.htmlAhogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő-tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. TV + Sztárok--Megvan az egyezség Komár László örökségéről: vallott az özvegye, Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-megvan-az-egyezseg-komar-laszlo-oroksegerol-vallott-az-ozvegye-krisztina.htmlKomár László öt évvel ezelőtt halt meg, Krisztina, az özvegy kétszer is hozzáment feleségül: ő volt a harmadik és ötödik felesége is. A Story magazinban arról beszélt, miként zárult az örökségért folytatott harc. TV + Sztárok--Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbithttp://www.life.hu/sztarok/20180412-jakupcsek-gabriella-valthatja-az-atv-n-hajdu-petert-es-az-esti-frizbit-osszel.htmlLapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.