Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtótájékoztatót tartott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella. A fiatal lány bizonyítékokat is mutatott. 

A lány a sajtótájékoztatón mutatta meg azt a 2011-ben készült fotót is, amin az ütésnyomokkal tarkított lába látható. Azt állítja, a színésznő bánt brutálisan vele. Hella elmondta, az első tárgyalás időpontját még mindig nem tűzte ki a bíróság, ám neki és ügyvédeinek számtalan bizonyítékuk van a színésznő bűnösségét illetően.

Hella a Life.hu-nak exkluzív interjút is adott, amelyből kiderül, kiről is van szó. A beszélgetést itt nézheted meg.

Forrás: Mokka

Exkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sajtotajekoztatot-tartott-krencsey-hella-a-viaszbaba-szerzoje.htmlExkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Elárulta, a közismert színésznő rendszeresen terrorizálta őt a párkapcsolatuk alatt. Miközben a színésznő azt állítja, Hella bántalmazta őt, bíróságra került az ügy, hogy hivatalosan döntsenek az igazságról. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben. TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSmink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoCáfolja szakításuk hírét Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cafolja-friderikaval-valo-szakitasuk-hiret-pinter-tibor.htmlNemrégiben felmerült a hír, hogy Pintér Tibor és fiatal párja, Friderika szakítottak. A lány már napokkal ezelőtt cáfolta a hírt, most pedig a színész is megszólalt, TV + SztárokOrigoÍgy készül A Nagy Duettre Erdélyi Tímea és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-igy-keszul-az-elso-a-nagy-duettre-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor.htmlA párosnak a lehető legőrültebb és legvagányabb oldalára lesz szüksége A Nagy Duett első adásában. TV + SztárokOrigoMegvan az egyezség Komár László örökségéről: vallott az özvegye, Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-megvan-az-egyezseg-komar-laszlo-oroksegerol-vallott-az-ozvegye-krisztina.htmlKomár László öt évvel ezelőtt halt meg, Krisztina, az özvegy kétszer is hozzáment feleségül: ő volt a harmadik és ötödik felesége is. A Story magazinban arról beszélt, miként zárult az örökségért folytatott harc. TV + Sztárok--Cserháti Zsuzsa fia, Krisztián édesanyjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cserhati-zsuzsa-fia-krisztian-edesanyjarol-meselt-az-enekesno-mar-15-eve-halott.htmlSzinte hihetetlen, hogy idén lesz egy éve, hogy meghalt Cserháti Zsuzsa. Az akkor 27 éves fiának azóta két gyermeke született, Luca és Dani. Krisztián most édesanyja utolsó időszakáról mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.