Sztárok, akik nem fejezték be az iskolát: Jennifer Lawrence-től és Hilary Swanking

Hilary Swank John Travolta Ryan Gosling Jennifer Lawrence iskola Charlize Theron oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen az oktatás nagyon fontos, de persze nem példa nélküli, hogy valaki magas képzettség nélkül is sikeres lesz. Bőven akadnak olyan sztárok, akiknek nem volt lehetőségük befejezni az iskolát. A nagy lehetőség ugyanis nem várta volna meg őket, és ők inkább az álmaikat követték. Jennifer Lawrence és John Travolta is így tett.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images

A színésznőről sokáig pletykálták, hogy nem fejezte be az iskolát, majd egy hosszú interjúban maga is bevallotta, hogy tényleg kimaradt a középiskolából, és egyáltalán nem bánja. Döntenie kellett ugyanis, hogy az álmai után megy, vagy a képzést folytatja, és ő a színészetet választotta. „A saját utamat akartam járni. Rátaláltam arra, amit csinálni szeretnék, és nem akartam, hogy bármi az útjába álljon" – indokolta a döntését.

Ryan Gosling

Ryan Gosling Forrás: Getty Images

A színész egészen fiatalon megízlelte a sikert, hiszen 13 évesen már ő is a Mickey Mouse klubban játszott. Itt indult a karrierje, ahogy nagyon sok sztárnak, például Brintey Spears-nek és Justin Timberlake-ne is. Ryan tudta, hogy a színészet az, amivel foglalkozni akar, ezért a hírek szerint 17 évesen otthagyta a középiskolát, hogy a pályafutására koncentrálhasson.

Hilary Swank

Hilary Swank Forrás: AFP

Nagyon sok híresség mellett Hilary Swank sem fejezte be az iskolát, bár ő erre egyáltalán nem büszke. Fontosnak tartja ugyanis az oktatást, de ami történt, megtörtént. „Nem vallom be büszkén, de kimaradtam a középiskolából. Nem vagyok büszke arra, hogy ez történt, de megtörtént" – mondta Hilary.

John Travolta

John Travolta Forrás: LARRY BUSACCA

A színész 16 évesen költözött New Yorkba szülővárosából azért, hogy színész lehessen, így az iskolát is félbehagyta. Mivel saját bevallása szerint nagyon átlagos tanuló volt, nem igazán bánja a döntését. És ha nem így határoz, talán sosem kapja meg ikonikus szerepét a Grease-ben, aminek a karrierjét köszönheti.

Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: AFP/Frazer Harrison

El sem tudjuk képzelni, de volt idő, amikor Charlize Theronért nem voltak oda a férfiak! Az iskolában nagyon sokat bántották szemüvege és hajviselete miatt, és habár a középiskolában már nem fájtak neki annyira a beszólások, egy pillanatig sem bánta, hogy 16 évesen otthagyta az egészet a modellkedésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.