Volt barátja károsította meg Fresh Andit

"Forrás: Instagram/freshandi " -
kölcsön átverés rezsi Fresh Andi expasi lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg.

Fresh Andi a Micsoda nők! című műsorban mesélt Várkonyi Andreának arról, hogy az egyik volt barátja megkárosította őt. Júniusban költözött akkori pasijához, akinek hitelből vett saját lakása volt. Az énekesnő úgy gondolta, teljesen rendben van, hogy takarít és főz párjára, a rezsit azonban a férfi fizette. Következő januárban azonban párja váratlanul egy nagyobb összeget kért tőle.

Megkérdezte, hogy én nem tudnék-e esetleg némi készpénzt kölcsönadni neki. Mondtam, hogy természetesen, hogyne, a szerelmem vagy, imádlak. Odaadtam a pénzt, és mondta, hogy akkor kvittek vagyunk, mert most kifizetted a rezsi rád eső részét júniustól. Háromszázezer forintot kért akkor tőlem" – mesélte a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.