Dér Heninek három diplomája van, de csak az énekléssel foglalkozik

közgazdász operaénekes diploma politológus egyetem Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen gondolták volna, de Dér Heni énekesnő 3 diplomával áll a színpadon. Politológus, közgazdász és operaénekesi végzettsége is van. Saját menedzsercége van.

"Diplomás operaénekesnő vagyok, de emellett van még egy közgazdasági, meg egy politológusi diplomám is. Kevesen tudják rólam ezeket, de ez egyáltalán nem zavar" - mesélte a Borsnak Dér Heni énekesnő, akiről valószínűleg tényleg kevesen tudták, hogy ennyi diplomával a zsebében énekel.

Dér Heninek 3 diplomája van Forrás: Polyák Attila/Origo

Évek óta igazgatja saját menedzsercégét, ahol nemcsak éneket tanít, hanem egy saját fejlesztésű mentorprogrammal megpróbálja őket elindítani a pályán. "Azoknak segítek – közöttük félprofiknak is –, akiknek valamilyen úton-módon nem sikerült kijárniuk a rögös utat, nem futottak be a szakmában. A kurzusomon nemcsak én tanítok, hanem más szakembe-rek is. A nagyon tehetségeseket később menedzselném is" - mondta a lapnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.