Így fest ősz hajjal Tücsi: fotó

Tücsi fotó dögös ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotósorozat készült Tücsiről, alaposan megváltoztatták a külsejét a felvételhez: ősz hajra váltott.

Tücsi imádja dögös képekkel elárasztania az Instagram-oldalát, ám a legutóbbi fotója más, mint a többi. Kétségtelen, hogy ezen a felvételen is elképesztően dögös az egykori műsorvezető, a külseje azonban teljesen megváltozott. A fotózáshoz ugyanis átalakították Tücsit: ősz hajra váltott. Ezzel egy teljesen új oldalát mutatta meg, de a követőinek természetesen így is nagyon tetszik a modell, elképesztően dögösnek tartják!

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-kulcsar-edina-friss-fotot-posztolt-kovetoi-kiakadtak.htmlNekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját. TV + Sztárok--Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigoMég az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-meg-az-eskuvo-elott-bemutatjak-meghan-markle-pikans-jeleneteket-tartalmazo-filmjet.htmlHabár Meghan Markle egész életében arra készült, hogy hercegné lesz, nem választotta meg kellő óvatossággal szerepeit. Forró jeleneteket is vállalt ugyanis, az egyik ilyet tartalmazó filmjét pedig hamarosan bemutatják az Egyesült Királyságban is. TV + Sztárok--Baukó Éva és Berki Krisztián botránya folytatódik: az egykori villalakót is feljelentettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bauko-eva-es-berki-krisztian-botranya-folytatodik-az-egykori-villalakot-is-feljelentettek.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva botránya nem várt méreteket ölt. Az egész vita abból indult, hogy az egykori villalakó állítása szerint műsorvezető társa nem hagyta őt kibontakozni, amit élő adásban szóvá is tett. Természetesen a showman válasza sem maradhatott el. A balhé már a bíróságon van.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs a rádióban mesélte el egyik legkínosabb történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sebestyen-balazs-a-radioban-meselte-el-egyik-legkinosabb-tortenetet.htmlSebestyén Balázs többször oszt meg személyes történeteket a Balázsék című rádióműsorban, most is épp egy kínos élménnyel gazdagította műsorvezető társait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.