Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő leszbikus színésznő szerelem bántalmazás leszbikus Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. 

"Ebben a történetben a színésznő valójában áldozat. A bántalmazások ügyében megsületett a rendőrség állásfoglalása, amelyben Hella vádlottként szerepel. Bizonyítékok vannak ellene" - mondta a leszbikus színésznő barátja a Ripostnak. Az egykori szerető ugyanis így akart üzenni Krencsey Hellának, aki megjelentette a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyvét. Krencsey azt állítja: nem ő bántalmazta a színésznőt, hanem fordítva.

Krencsey Hella minden vádat tagad Forrás: Mokka

A barát szerint az évek során több feljelentést is tettek a könyv szerzője ellen, hiszen saját lakásába zárta a színésznőt, ahonnan a szomszédok vagy a rendőrök szabadították ki. "Máskor egy idegen nőt támadott meg, aki a gyermekével sétált az utcán" - emlékezett vissza. Azt is állítja, hogy Krencsey az utolsó vitájuk alkalmával elvette a színésznő iratait, kocsikulscait, melynek pótkulcsa még mindig nála van, valamint a közösségi oldalát és e-mail fiókját is a Viaszbaba szerzője kezeli.

Krencsey Hellát is megkérdezte a lap, aki tagadta a vádakat. "Sosem zártam be a színésznőt, ő volt az, aki sokszor megtette ezt velem. Azt sem hiszem el, hogy van bármiféle bizonyítékuk ellenem. Elismerem: többször jártak rendőrök a lakásunkban, de soha nem miattam" - mondta a könyv írója. Hozzátette: a színésznő volt, hogy feleslegesen is kihívta a rendőröket, ezt jegyzőkönyv is bizonyíthatja. Azt is tagadta, hogy nála lenne az autója kulcsa.

Leszögezte: eddig nem tette közzé a színésznő nevét, de ha továbbra is így folytatja, lehet, hogy nyilvánosságra hozza kilétét. Krencsey Hella a Life.hu-nak is exkluzív interjút adott, amit itt nézhetsz meg.

Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-kulcsar-edina-friss-fotot-posztolt-kovetoi-kiakadtak.htmlNekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját. TV + Sztárok--Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigoMég az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-meg-az-eskuvo-elott-bemutatjak-meghan-markle-pikans-jeleneteket-tartalmazo-filmjet.htmlHabár Meghan Markle egész életében arra készült, hogy hercegné lesz, nem választotta meg kellő óvatossággal szerepeit. Forró jeleneteket is vállalt ugyanis, az egyik ilyet tartalmazó filmjét pedig hamarosan bemutatják az Egyesült Királyságban is. TV + Sztárok--Baukó Éva és Berki Krisztián botránya folytatódik: az egykori villalakót is feljelentettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bauko-eva-es-berki-krisztian-botranya-folytatodik-az-egykori-villalakot-is-feljelentettek.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva botránya nem várt méreteket ölt. Az egész vita abból indult, hogy az egykori villalakó állítása szerint műsorvezető társa nem hagyta őt kibontakozni, amit élő adásban szóvá is tett. Természetesen a showman válasza sem maradhatott el. A balhé már a bíróságon van.TV + Sztárok--Sztárok, akik nem fejezték be az iskolát: Jennifer Lawrence-től és Hilary Swankinghttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sztarok-akik-nem-fejeztek-be-az-iskolat-jennifer-lawrencetol-es-hilary-swanking.htmlTermészetesen az oktatás nagyon fontos, de persze nem példa nélküli, hogy valaki magas képzettség nélkül is sikeres lesz. Bőven akadnak olyan sztárok, akiknek nem volt lehetőségük befejezni az iskolát. A nagy lehetőség ugyanis nem várta volna meg őket, és ők inkább az álmaikat követték. Jennifer Lawrence és John Travolta is így tett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.