Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtak

rosszindulat várandós Kulcsár Edina terhes kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját.

Csak úgy sugárzik a boldogságtól Kulcsár Edina, mióta kiderült, hogy gyermeket vár. Azóta már többször is posztolt egyre növekvő babapocakjáról, nemrég még bikiniben is láthattuk. Edina ezúttal a tükör előtt szelfizett úgy, hogy a keze tele volt táskával és dobozokkal. A kommentelők egy része úgy vélte, gyönyörű kismama, ám sokan megjegyezték, várandósan már nem kellene ennyit cipekednie, mert árthat a babának.

Emellett persze érkeztek rosszindulatú hozzászólások is, van, aki egyenesen igénytelennek nevezte őt, sőt egyesek szerint a combjára is sokat hízott.

Szerencsére Edina jól tűri ezeket a kritikákat, válaszolt is rájuk egyenként. Azt írta, pont azért posztol ilyen fotókat, mert ő nem akarja a tökéletességet erőltetni és azt is bátran vállalja, hogy meghízott, hiszen kisbabát vár és bőven ráér lefogyni majd a szülés után.

Már három hónapja szerelmes Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-mar-harom-honapja-szerelmes-hodi-pamela-parkapcsolat.htmlHódi Pamela elárulta, új kedvesével immár három hónapja alkotnak egy párt. TV + Sztárok--Manker veréssel fenyegette meg Kasza Tibit, amiért otthon hagyta gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-manker-veressel-fenyegette-meg-kasza-tibit-amiert-otthon-hagyta-gyurujet.htmlKasza Tibi hatalmas hibát követett el, de többé ilyen nem fordul elő: Manker ugyanis komoly büntetést helyezett kilátásba, ha mégis bekövetkezne újra.TV + SztárokOrigoBaukó Éva és Berki Krisztián botránya folytatódik: az egykori villalakót is feljelentettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bauko-eva-es-berki-krisztian-botranya-folytatodik-az-egykori-villalakot-is-feljelentettek.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva botránya nem várt méreteket ölt. Az egész vita abból indult, hogy az egykori villalakó állítása szerint műsorvezető társa nem hagyta őt kibontakozni, amit élő adásban szóvá is tett. Természetesen a showman válasza sem maradhatott el. A balhé már a bíróságon van.TV + Sztárok--Sztárok, akik nem fejezték be az iskolát: Jennifer Lawrence-től és Hilary Swankinghttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sztarok-akik-nem-fejeztek-be-az-iskolat-jennifer-lawrencetol-es-hilary-swanking.htmlTermészetesen az oktatás nagyon fontos, de persze nem példa nélküli, hogy valaki magas képzettség nélkül is sikeres lesz. Bőven akadnak olyan sztárok, akiknek nem volt lehetőségük befejezni az iskolát. A nagy lehetőség ugyanis nem várta volna meg őket, és ők inkább az álmaikat követték. Jennifer Lawrence és John Travolta is így tett. TV + SztárokOrigoKigyulladt a Barátok közt Rózsa bisztrójahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kigyulladt-a-baratok-kozt-rozsa-bisztroja-ilyen-volt-a-forgatas.htmlA Barátok közt stábja ezúttal (konkrétan) a tűzzel játszik. Bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa bisztró. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs a rádióban mesélte el egyik legkínosabb történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sebestyen-balazs-a-radioban-meselte-el-egyik-legkinosabb-tortenetet.htmlSebestyén Balázs többször oszt meg személyes történeteket a Balázsék című rádióműsorban, most is épp egy kínos élménnyel gazdagította műsorvezető társait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.