Polgár Tünde méregdrága ezüst étkészlettel várta a luxusfeleségeket

luxus Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick pénz Vasvári Vivien Csősz Boglárka Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vacsorára várta a luxusfeleségeket Polgár Tünde, ahol cápát szeretett volna felszolgálni, de csak lazacot kapott. A különleges ételeket nem mindennapi évőeszközkészlettel falatozhatták, hiszen egy több mint 100 éves ezüstkészletet választott a háziasszony.

Nem mindennapi többfogásos vacsorával készült a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Polgár Tünde. Cápát tűzött a menüre, azonban csak lazacot kapott, de ez sem vette el a kedvét attól, hogy jobban megismerje feleségtársait.

Kitett magáért, nemcsak az alapanyagokra és az ételekre figyelt, hanem a tálalásra is, hiszen egy méregdrága evőeszközkészlettel terített. Egy 1867-1872 közötti, angol fazonú ezüst készlettel ehették a libamájat és a lazacot a luxusfeleségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.