Véletlenül a mozgáskorlátozottak helyére parkolt Kovács Áron: elvitték az autóját

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
mozgássérült parkolóhely mozgáskorlátozott Kovács Áron autó parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez lesz Kovács Áron legvidámabb napja. A műsorvezető autóját elszállították, mert véletlenül a mozgáskorlátozott számára fenntartott helyre parkolt.

Kovács Áron, az Észbontók műsorvezetője Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának. A tévésnek ugyanis elszállították az autóját, de nem ért egyet az eljárással. Ugyan a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre parkolt, de csak véletlenül. Felfestés nem volt az útburkolaton, ő pedig nem vette észre a kiegészítő táblát.

Kovács Áron kiborult Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Soha nem állok mozgássérült helyre! Soha! Akkor sem, ha 20km-re van a legközelebbi szabad hely.

Bikiniben mutatta meg terhespocakját a luxusfeleség, Smaltig Dalma: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-a-luxusfeleseg-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével várandós a luxusfeleség, Smaltig Dalma. Gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg követőinek. TV + SztárokOrigoÍgy fest ősz hajjal Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-igy-fest-osz-hajjal-tucsi.htmlKülönleges fotósorozat készült Tücsiről, alaposan megváltoztatták a külsejét a felvételhez: ősz hajra váltott. TV + SztárokOrigoDukai Regina szexi fehérneműben posztolt képet az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-dukai-regina-szexi-fehernemuben-posztolt-kepet-az-agybol.htmlSzexi fehérneműben mosolyog az ágyban Dukai Regina, szőke haját pedig lazán a vállára engedte. Közösségi oldalának követőit örvendeztette meg a fotóval. TV + SztárokOrigoVisszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180419-visszatert-exbaratnojehez-dominika-rekahoz-vv-aurelio.htmlMinden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-berki-krisztiannak-ambrus-attila-tanacsolta-hogy-hagyja-el-hodi-pamelat.htmlAmbrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. TV + Sztárok--Terveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.