Bécsben tartóztatták le Jolly-t

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
rendőrség Jolly és Suzy Bécs letartóztatás Jolly bilincs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt kellemetlenség érte új klipje forgatása közben Jolly-t Bécsben: a rendőrök letartóztatták tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt.

Jolly és barátja, Andreas nemrég elutaztak Bécsbe, hogy ott forgassák le legújabb klipjüket. A rendező utasítására vittek magukkal színes füstbombákat is, amiket egy híd alatti jelenetnél be is vetettek. Ekkor azonban olyan dolog történt, amire nem számítottak.

Már nagyban dolgoztunk, amikor megjelent a forgatáson két osztrák rendőr. Nagyon megijedtem. Mivel nem tudok németül egy stábtag kommunikált velük. Az engedélyünket kérték a filmezéshez, de nekünk nem volt olyanunk. Erre még rájött az is, hogy tiltott pirotechnikai eszköznek minősül a színes füstbomba. Azonnal elkobozták a dolgainkat, megbilincseltek és bevittek a rendőrkapitányságra, ahol 4 órán keresztül benntartottak minket. Végül elengedek, de most várom a bírságot, ami akár félmillió forint is lehet" – árulta el az énekes a Borsnak.

Jolly-t Bécsben tartóztatták le Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.